Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belo Horizonte Futebol Clube Kraft Futebol Clube
Tática A Tactiek 422matatime
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 43.7
goed Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


15e minuut.
Iserhardt rent richting de bal. Iserhardt geeft een hoge lob. Dan controleert de bal met de borst. Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rosa Ferreira onderschept slim de pass. Rosa Ferreira passt de bal met de wreef. Noal bereikt de bal nog maar net als eerste. Noal haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Valdok de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Noal is nu in balbezit. Noal met een sublieme pass. Libânio rent richting de bal. Libânio draait met de bal, schiet en ... Rosa Ferreira springt en kopt de bal. Palomeque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Bragança passt de bal in één keer door. Rosa Ferreira rent richting de bal. Cvrčík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cvrčík krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Dan geeft de bal voor. Fuzatto is nu in balbezit. Fuzatto geeft een lange en hoge pass. Rosa Ferreira is nu in balbezit. Rosa Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Fuzatto geeft de bal voor. Valdok bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdok met een sublieme pass. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Barczyk komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Skrzypiec is nu in balbezit. Skrzypiec passt de bal in één keer door. Barczyk met een sublieme pass. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belo Horizonte Futebol Clube 51%, Kraft Futebol Clube 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Belo Horizonte Futebol Clube - Kraft Futebol Clube 0:0

51e minuut.
Cvetanov heeft problemen om de bal te vangen. Cvetanov passt de bal met de wreef. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk geeft de bal voor. Pijak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - Kraft Futebol Clube 1:0

56e minuut.
Barczyk heeft problemen om de bal te vangen. Godoy is nu in balbezit. Godoy passt de bal zonder na te denken. Skrzypiec geeft een hoge lob. Barczyk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Cvrčík de bal. Inworp. Fuzatto met een snelle inworp. Noal probeert de bal met de borst te controleren. Noal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Skrzypiec met een sublieme pass. Barczyk rent richting de bal. Barczyk speelt de bal door. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cvrčík is nu in balbezit. Cvrčík speelt de bal door. Pijak rent richting de bal. Pijak draait met de bal, schiet en ... Manco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - Kraft Futebol Clube 2:0

74e minuut.
Fuzatto met een snelle inworp. Iserhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Iserhardt geeft een hoge lob. Rosa Ferreira maakt een snoekduik en kopt de bal. Palomeque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bragança met een sublieme pass. Dan rent richting de bal. Rosa Ferreira onderschept slim de pass. Rosa Ferreira schiet op doel. Palomeque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cvrčík met een sublieme pass. Valdok met een sublieme pass. Cvetanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira onderschept slim de pass. Rosa Ferreira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - Kraft Futebol Clube 2:1

84e minuut.
Libânio probeert naar een medespeler te passen. Štrbac rent richting de bal. Rosa Ferreira onderschept slim de pass. Rosa Ferreira haalt uit met een fantastische trap. Palomeque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Belo Horizonte Futebol Clube - Kraft Futebol Clube 2:2

85e minuut.
Iserhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrčík onderschept slim de pass. Cvrčík speelt de bal door. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belo Horizonte Futebol Clube 44%, Kraft Futebol Clube 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Belo Horizonte Futebol Clube - Kraft Futebol Clube 2:2