Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Park Revolution Belo Horizonte Futebol Clube
Normal Tactiek Tática A
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 39.4
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Donato met een sublieme pass. Coelho heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pijak. Pijak krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Escadinha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clodovil heeft problemen om de bal te vangen. Valdok probeert naar een medespeler te passen. Pijak rent richting de bal. Pijak draait met de bal, schiet en ... Pato Fu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Deotti de bal. Skrzypiec is nu in balbezit. Skrzypiec speelt de bal door. Arteaga rent richting de bal. Arteaga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pijak rent richting de bal. Pijak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Belo Horizonte Futebol Clube 0:1

16e minuut.
Coelho speelt de bal door. Daar is Donato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pijak rent richting de bal. Pijak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Belo Horizonte Futebol Clube 0:2

17e minuut.
Coelho speelt de bal door. Clodovil probeert de bal met de borst te controleren. Pijak rent richting de bal. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Belo Horizonte Futebol Clube 0:3

19e minuut.
Dan geeft een hoge lob. Arteaga kopt de bal weg. Porto probeert de bal aan de voet te houden. Pijak rent richting de bal. Pijak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pato Fu met een sublieme pass. Valdok geeft de bal voor. Klungelig pakt Porto de bal. Pijak is nu in balbezit. Pijak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Belo Horizonte Futebol Clube 0:4

27e minuut.
Clodovil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Malaquias komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Santino verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdok met de inworp. Daar is Pijak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pijak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Belo Horizonte Futebol Clube 0:5

31e minuut.
Deotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga passt de bal met de wreef. Pijak rent richting de bal. Pijak draait met de bal, schiet en ... Pato Fu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Belo Horizonte Futebol Clube 0:6

31e minuut.
Arteaga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Motumbo komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Motumbo rent richting de bal. Diniz verovert de bal door een tackle van achteren. Diniz probeert naar een medespeler te passen. Pijak is nu in balbezit. Pijak schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Donato is nu in balbezit. Ceinoris geeft de bal voor. Pijak kopt de bal weg. Motumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motumbo schiet op doel. Pato Fu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Inworp. Barczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Park Revolution 69%, Belo Horizonte Futebol Clube 31%.
Park Revolution - Belo Horizonte Futebol Clube 0:6

50e minuut.
Barczyk rent richting de bal. Barczyk speelt de bal door. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Belo Horizonte Futebol Clube 0:7

55e minuut.
Malaquias onderschept slim de pass. Malaquias probeert naar een medespeler te passen. Skrzypiec geeft een lange en hoge pass. Barczyk rent richting de bal. Barczyk draait met de bal, schiet en ... Pato Fu bokst de bal weg.

57e minuut.
Štrbac probeert de bal met de borst te controleren. Dan is nu in balbezit. Valdok speelt de bal door. Pijak is nu in balbezit. Pijak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Valdok geeft een lange en hoge pass. Porto is nu in balbezit. Pijak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pijak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

65e minuut.
Skrzypiec geeft een hoge lob. Dembiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk draait met de bal, schiet en ... Porto probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Belo Horizonte Futebol Clube 0:8

67e minuut.
Escadinha met de inworp. Malaquias heeft problemen om de bal te vangen. Valdok met een sublieme pass. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk schiet op doel. Pato Fu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Belo Horizonte Futebol Clube 0:9

79e minuut.
Daar is Diniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Santino de bal onder controle te krijgen. Paal!

80e minuut.
Porto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrzypiec met een snelle inworp. Barczyk kan de bal niet met de borst controleren. Barczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Belo Horizonte Futebol Clube 0:10

83e minuut.
Barczyk kopt de bal weg. Ceinoris rent richting de bal. Ceinoris probeert naar een medespeler te passen. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ceinoris bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato is nu in balbezit. Ceinoris begaat een overtreding. Ceinoris krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Ceinoris rent richting de bal. Ceinoris met een sublieme pass. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk haalt uit met een fantastische trap. Pato Fu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Belo Horizonte Futebol Clube 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Park Revolution 66%, Belo Horizonte Futebol Clube 34%.
Park Revolution - Belo Horizonte Futebol Clube 0:11