Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manaus City SK Park Revolution
Two Lines Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
17% Spel op eigen helft 83%
41 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 19.4
adequate Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bródka passt de bal zonder na te denken. Pernas Tortas heeft problemen om de bal te vangen. Pernas Tortas passt de bal in één keer door. Frota is nu in balbezit. Frota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - Park Revolution 1:0

9e minuut.
Bródka rent richting de bal. Bródka passt de bal zonder na te denken. Nieveld probeert naar een medespeler te passen. Frota is nu in balbezit. Frota schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Porto probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Deotti rent richting de bal. Pernas Tortas rent richting de bal. Pernas Tortas probeert naar een medespeler te passen. Frota is nu in balbezit. Frota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pato Fu probeert naar een medespeler te passen. Escadinha kopt de bal weg. Inworp. Melegatti met een snelle inworp. Hergert geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hergert met een sublieme pass. Santino verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hergert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frota krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Diniz speelt de bal door. Pernas Tortas rent richting de bal. Pernas Tortas geeft een lange en hoge pass. Frota is nu in balbezit. Frota schiet op doel. Pato Fu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Potro passt de bal in één keer door. Hergert geeft een hoge lob. Bródka is nu in balbezit. Bródka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - Park Revolution 2:0

32e minuut.
Frota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hergert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergert passt de bal zonder na te denken. Frota rent richting de bal. Frota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Nieveld kopt de bal weg. Klungelig pakt Santino de bal. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota schiet op doel. Pato Fu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - Park Revolution 3:0

35e minuut.
Porto passt de bal met de wreef. Pernas Tortas probeert naar een medespeler te passen. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka is nu in balbezit. Bródka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Nieveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieveld geeft een lange en hoge pass. Frota is nu in balbezit. Frota haalt uit met een fantastische trap. Pato Fu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - Park Revolution 4:0

40e minuut.
Frota is nu in balbezit. Escadinha begaat een overtreding. Frota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pernas Tortas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bródka krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Frota geeft de bal voor. Hergert is nu in balbezit. Hergert geeft een hoge lob. Pato Fu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deotti controleert de bal met de borst. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Carioca de bal onder controle te krijgen. Porto rent richting de bal. Frota onderschept slim de pass. Klungelig pakt Bródka de bal. Bródka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - Park Revolution 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manaus City SK 19%, Park Revolution 81%.
Manaus City SK - Park Revolution 5:0

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pato Fu trapt de bal weg van het doel. Hergert kopt de bal weg. Frota rent richting de bal. Frota schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Bródka schiet op doel. Pato Fu probeert naar een medespeler te passen. Hergert kopt de bal weg. Bródka kan de bal niet met de borst controleren. Bródka haalt uit met een fantastische trap. Pato Fu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Porto heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - Park Revolution 6:0

53e minuut.
Coelho speelt de bal door. Deotti is nu in balbezit. Bródka onderschept slim de pass. Frota rent richting de bal. Frota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pernas Tortas passt de bal in één keer door. Potro is nu in balbezit. Potro passt de bal in één keer door. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Klungelig pakt Hergert de bal. Hergert speelt de bal door. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieveld rent richting de bal. Nieveld geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pernas Tortas is nu in balbezit. Pernas Tortas probeert naar een medespeler te passen. Hergert is nu in balbezit. Frota is nu in balbezit. Frota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Santino de bal. Nieveld rent richting de bal. Nieveld probeert naar een medespeler te passen. Hergert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - Park Revolution 7:0

64e minuut.
Nieveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieveld speelt de bal door. Hergert rent richting de bal. Hergert geeft een lange en hoge pass. Bródka springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Klungelig pakt Frota de bal. Hergert is nu in balbezit. Santino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hergert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pernas Tortas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - Park Revolution 8:0

68e minuut.
Pernas Tortas is nu in balbezit. Pernas Tortas geeft een hoge lob. Hergert heeft problemen om de bal te vangen. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Potro is nu in balbezit. Nieveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieveld geeft de bal voor. Bródka is nu in balbezit. Bródka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - Park Revolution 9:0

76e minuut.
Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieveld met een sublieme pass. Pernas Tortas rent richting de bal. Bródka is nu in balbezit. Bródka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - Park Revolution 10:0

85e minuut.
Sanches kopt de bal weg. Quaglia geeft een hoge lob. Bródka kopt de bal weg. Pernas Tortas is nu in balbezit. Pernas Tortas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

86e minuut.
Diniz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pernas Tortas met de inworp. Nieveld is nu in balbezit. Nieveld geeft een hoge lob. Pato Fu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Pernas Tortas passt de bal met de wreef. Frota rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Malaquias ... Strafschop! Frota raakt geblesseerd tijdens het duel. Pernas Tortas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Pato Fu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pernas Tortas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernas Tortas haalt uit met een fantastische trap. Pato Fu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - Park Revolution 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manaus City SK 14%, Park Revolution 86%.
Manaus City SK - Park Revolution 11:0