Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gemeoslaser Synbios Force
Normal Tactiek 343
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 37.5
slecht Schieten solide
waardeloos Passen goed
hopeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Osses rent richting de bal. Osses speelt de bal door. do Rancho Fundo rent richting de bal. Łaba onderschept slim de pass. Łaba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Osses verovert de bal door een tackle van achteren. Osses speelt de bal door. Łaba rent richting de bal. Caravan bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Feliciano heeft problemen om de bal te vangen. Łaba rent richting de bal. Łaba met een sublieme pass. Caravan is nu in balbezit. Caravan schiet op doel. de Frontin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
de Frontin trapt de bal weg van het doel. Osses kopt de bal weg. Łaba is nu in balbezit. Łaba schiet op doel. de Frontin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Synbios Force 0:1

8e minuut.
Łaba onderschept slim de pass. Łaba passt de bal in één keer door. Bailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailly haalt uit met een fantastische trap. Cannalonga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

14e minuut.
Klungelig pakt Bailly de bal. Bailly probeert naar een medespeler te passen. Cardoso rent richting de bal. Cardoso passt de bal zonder na te denken. Osses geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Rosseto met de inworp. Cardoso rent richting de bal. Met opzet legt Caeiro zijn tegenspeler op de grond. Caeiro krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Rosseto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardoso met de inworp. Caravan is nu in balbezit. Caravan draait met de bal, schiet en ... de Frontin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łaba springt en kopt de bal. de Frontin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Synbios Force 0:2

24e minuut.
Hoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoksa speelt de bal door. Osses met een sublieme pass. Łaba is nu in balbezit. Łaba haalt uit met een fantastische trap. de Frontin bokst de bal weg.

35e minuut.
Tosi rent richting de bal. Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Moya probeert naar een medespeler te passen. Grenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenier geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cardoso zal de hoekschop nemen. do Rancho Fundo kan de bal niet met de borst controleren. Daar is Cannalonga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

44e minuut.
Negreiro speelt de bal door. Daar is Caravan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łaba rent richting de bal. Caravan rent richting de bal. Caravan haalt uit met een fantastische trap. de Frontin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemeoslaser 83%, Synbios Force 17%.
gemeoslaser - Synbios Force 0:2

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grenier neemt de hoekschop. Bailly kopt de bal weg. Daar is Magrelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moya geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardoso met een snelle inworp. Rosseto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Moya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moya geeft de bal voor. de Frontin bokst de bal weg. Łaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba haalt uit met een fantastische trap. de Frontin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Synbios Force 0:3

52e minuut.
Klungelig pakt Caravan de bal. do Rancho Fundo rent richting de bal. Łaba verovert de bal door een tackle van achteren. Caravan rent richting de bal. Caravan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Synbios Force 0:4

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grenier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osses speelt de bal door. Łaba rent richting de bal. Łaba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Osses met een sublieme pass. Łaba is nu in balbezit. Bailly speelt de bal door. Caravan rent richting de bal. Caravan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
de Frontin trapt de bal weg van het doel. Osses kopt de bal weg. Daar is do Rancho Fundo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de Frontin trapt de bal weg van het doel. Osses met een sublieme pass. Łaba is nu in balbezit. Łaba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de Frontin trapt de bal weg. Osses met een sublieme pass. Łaba rent richting de bal. Łaba haalt uit met een fantastische trap. de Frontin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Hoksa geeft de bal voor. Osses bereikt de bal nog maar net als eerste. Osses passt de bal met de wreef. Grenier geeft een hoge lob. Łaba rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Caravan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grenier rent richting de bal. Grenier geeft de bal voor. Łaba rent richting de bal. Łaba schiet op doel. de Frontin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Stelzer met de inworp. Grenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreiro begaat een overtreding. Negreiro krijgt een gele kaart. Grenier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grenier met een snel genomen vrije trap. Łaba springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Cardoso geeft een lange en hoge pass. Daar is Bailly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łaba is nu in balbezit. Bailly rent richting de bal. Bailly haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Synbios Force 0:5

84e minuut.
Stelzer is nu in balbezit. Caravan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer maakt een afschuwelijke overtreding. Stelzer krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Sádloň passt de bal met de wreef. Osses is nu in balbezit. Osses passt de bal zonder na te denken. Łaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemeoslaser 90%, Synbios Force 10%.
gemeoslaser - Synbios Force 0:5