Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Park Revolution Synbios Force
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 42.8
zwak Schieten solide
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


6e minuut.
Malaquias bereikt de bal nog maar net als eerste. Osses probeert naar een medespeler te passen. Łaba is nu in balbezit. Łaba draait met de bal, schiet en ... Pato Fu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Synbios Force 0:1

14e minuut.
Grenier speelt de bal door. Bailly rent richting de bal. Bailly passt de bal zonder na te denken. Caravan bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Synbios Force 0:2

17e minuut.
Daar is Coelho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osses is nu in balbezit. Osses passt de bal in één keer door. Łaba is nu in balbezit. Łaba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Łaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba schiet op doel. Escadinha heeft problemen om de bal te vangen. Caravan is nu in balbezit. Caravan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Malaquias is nu in balbezit. Hoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malaquias. Malaquias krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Deotti speelt de bal door. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya geeft een hoge lob. Caravan is nu in balbezit. Caravan haalt uit met een fantastische trap. Pato Fu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Caravan speelt de bal door. Osses rent richting de bal. Osses geeft een lange en hoge pass. Łaba is nu in balbezit. Łaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Synbios Force 0:3

38e minuut.
Klungelig pakt Caravan de bal. Escadinha rent richting de bal. Escadinha geeft een hoge lob. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Park Revolution 61%, Synbios Force 39%.
Park Revolution - Synbios Force 0:3

48e minuut.
Cardorini met de inworp. Bailly is nu in balbezit. Bailly geeft een hoge lob. Łaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Synbios Force 0:4

54e minuut.
Pato Fu trapt de bal weg van het doel. Caravan kopt de bal weg. Łaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba haalt uit met een fantastische trap. Pato Fu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Synbios Force 0:5

56e minuut.
Malaquias onderschept slim de pass. Malaquias passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Escadinha de bal. Łaba onderschept slim de pass. Łaba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Santino geeft de bal voor. Hoksa kopt de bal weg. Daar is Escadinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grenier rent richting de bal. Grenier geeft een hoge lob. Pato Fu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łaba rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łaba rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Synbios Force 0:6

87e minuut.
Grenier rent richting de bal. Grenier passt de bal zonder na te denken. Escadinha rent richting de bal. Łaba onderschept slim de pass. Łaba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hoksa is nu in balbezit. Hoksa geeft een hoge lob. Daar is Porto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łaba is nu in balbezit. Łaba haalt uit met een fantastische trap. Pato Fu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Park Revolution 84%, Synbios Force 16%.
Park Revolution - Synbios Force 0:6