Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Synbios Force Os galaticados
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 20.9
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
goed Verdedigen slecht


8e minuut.
Índio is nu in balbezit. Skupiński verovert de bal door een tackle van achteren. Skupiński probeert naar een medespeler te passen. Grissard bereikt de bal nog maar net als eerste. Grissard draait met de bal, schiet en ... Raizel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pêra heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Synbios Force - Os galaticados 1:0

14e minuut.
Sieńko onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giovennazzi. Sieńko raakt geblesseerd tijdens het duel. Sieńko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pascoalin rent richting de bal. Finazzi onderschept slim de pass. Finazzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Finazzi heeft problemen om de bal te vangen. Grissard rent richting de bal. Grissard draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Skupiński geeft de bal voor. Daar is Índio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Finazzi schiet op doel. Raizel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Finazzi draait met de bal, schiet en ... Pascoalin probeert de bal aan de voet te houden. Pêra verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cardoso geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Burza speelt de bal door. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso passt de bal zonder na te denken. Finazzi is nu in balbezit. Finazzi haalt uit met een fantastische trap. Raizel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Synbios Force - Os galaticados 2:0

44e minuut.
Mat Rose is nu in balbezit. Mat Rose passt de bal met de wreef. Skupiński speelt de bal door. Finazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Finazzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Synbios Force 36%, Os galaticados 64%.
Synbios Force - Os galaticados 2:0

49e minuut.
Índio geeft een hoge lob. Mat Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Mat Rose met een sublieme pass. Grissard rent richting de bal. Grissard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mat Rose verovert de bal door een tackle van achteren. Mat Rose met een sublieme pass. Daar is Finazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finazzi haalt uit met een fantastische trap. Raizel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Synbios Force - Os galaticados 3:0

56e minuut.
Índio rent richting de bal. Słyk onderschept slim de pass. Słyk probeert naar een medespeler te passen. Grissard rent richting de bal. Grissard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Cardoso rent richting de bal. Marques rent richting de bal. Cardoso begaat een overtreding. Cardoso krijgt een gele kaart. Marques raakt geblesseerd tijdens het duel. Marques zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rampellotto speelt de bal door. Daar is Aleixo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleixo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Synbios Force 32%, Os galaticados 68%.
Synbios Force - Os galaticados 3:0