Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
os abilidosos Manaus City SK
Normal Tactiek Two Lines
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
12.5 gemiddelde waardering 45.8
unsatisfactory Schieten adequate
hopeless Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Pernas Tortas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nieveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergert rent richting de bal. Pêra onderschept slim de pass. Nieveld geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - Manaus City SK 0:1

9e minuut.
Potro geeft een lange en hoge pass. Daar is Orca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orca is nu in balbezit. Frota onderschept slim de pass. Frota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Frota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frota passt de bal zonder na te denken. Pernas Tortas rent richting de bal. Bródka heeft problemen om de bal te vangen. Bródka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Hergert kopt de bal weg. Frota heeft problemen om de bal te vangen. Nieveld geeft een hoge lob. Bródka rent richting de bal. Bródka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - Manaus City SK 0:2

14e minuut.
Orca geeft een lange en hoge pass. Frota probeert de bal aan de voet te houden. Potro kopt de bal weg. Pernas Tortas is nu in balbezit. Pernas Tortas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - Manaus City SK 0:3

16e minuut.
Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bródka de bal. Bródka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Orca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melegatti met een snelle inworp. Hergert geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pernas Tortas rent richting de bal. Pernas Tortas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bródka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - Manaus City SK 0:4

20e minuut.
Nieveld rent richting de bal. Nieveld passt de bal in één keer door. Hergert rent richting de bal. Hergert haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Orca de bal onder controle te krijgen. Cure verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Frota de bal. Hergert rent richting de bal. Hergert haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Jambeli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Potro bereikt de bal nog maar net als eerste. Potro met een sublieme pass. Daar is Frota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frota draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Doeltrap. Cure trapt de bal weg. Hergert kopt de bal weg. Frota rent richting de bal. Frota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nieveld is nu in balbezit. Nieveld met een sublieme pass. Pêra probeert de bal met de borst te controleren. Nieveld geeft de bal voor. Daar is Orca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - Manaus City SK 0:5

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Orca de bal onder controle te krijgen. Pernas Tortas is nu in balbezit. Pernas Tortas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bródka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bródka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - Manaus City SK 0:6

35e minuut.
Bródka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bardill komt het veld opgelopen.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cure trapt de bal weg. Hergert kopt de bal weg. Frota is nu in balbezit. Frota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eftimescu met de inworp. Pernas Tortas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernas Tortas geeft de bal voor. Frota springt en kopt de bal. Cure kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Patola kopt de bal weg. Daar is Orca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardill rent richting de bal. Bardill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jambeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernas Tortas verovert de bal door een tackle van achteren. Pernas Tortas met een sublieme pass. Bardill is nu in balbezit. Bardill schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: os abilidosos 90%, Manaus City SK 10%.
os abilidosos - Manaus City SK 0:6

48e minuut.
Nieveld rent richting de bal. Nieveld speelt de bal door. Pernas Tortas is nu in balbezit. Pernas Tortas schiet op doel. Cure werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bardill bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieveld speelt de bal door. Frota is nu in balbezit. Frota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - Manaus City SK 0:7

53e minuut.
Orca is nu in balbezit. Frota onderschept slim de pass. Hergert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Jambeli kopt de bal weg. Hergert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hergert probeert naar een medespeler te passen. Frota is nu in balbezit. Frota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pernas Tortas passt de bal zonder na te denken. Bardill rent richting de bal. Pernas Tortas probeert naar een medespeler te passen. Frota is nu in balbezit. Frota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Quaglia probeert de bal aan de voet te houden. Potro is nu in balbezit. Potro passt de bal met de wreef. Frota rent richting de bal. Frota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Potro bereikt de bal nog maar net als eerste. Patola bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Potro. Potro krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Illariuzzi trapt de bal weg van het doel. Daar is Espada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frota is nu in balbezit. Bardill rent richting de bal. Bardill draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Potro bereikt de bal nog maar net als eerste. Potro geeft een hoge lob. Bardill bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardill draait met de bal, schiet en ... Cure werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - Manaus City SK 0:8

68e minuut.
Pernas Tortas speelt de bal door. Hergert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardill is nu in balbezit. Bardill draait met de bal, schiet en ... Cure maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - Manaus City SK 0:9

72e minuut.
Hergert kopt de bal weg. Frota probeert naar een medespeler te passen. Bardill bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardill draait met de bal, schiet en ... Cure werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Quércia heeft problemen om de bal te vangen. Hergert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergert geeft een hoge lob. Daar is Pernas Tortas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pernas Tortas draait met de bal, schiet en ... Cure kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Orca met een harde bal richting middenveld. Nieveld probeert de bal met de borst te controleren. Potro probeert naar een medespeler te passen. Pernas Tortas rent richting de bal. Pernas Tortas geeft een lange en hoge pass. Cure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Hergert rent richting de bal. Hergert speelt de bal door. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Orca de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - Manaus City SK 0:10

80e minuut.
Frota is nu in balbezit. Frota passt de bal zonder na te denken. Pernas Tortas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardill is nu in balbezit. Bardill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hergert met een sublieme pass. Pernas Tortas is nu in balbezit. Pernas Tortas probeert naar een medespeler te passen. Bardill is nu in balbezit. Bardill haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Nieveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nieveld is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Espada speelt de bal door. Pernas Tortas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - Manaus City SK 0:11

83e minuut.
Bardill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergert is nu in balbezit. Hergert probeert naar een medespeler te passen. Bardill rent richting de bal. Bardill schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: os abilidosos 83%, Manaus City SK 17%.
os abilidosos - Manaus City SK 0:11