Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carrapatos F.C WCxGaludo13
541 Tactiek Guardiola
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.6 gemiddelde waardering 44.2
matig Schieten goed
zwak Passen matig
goed Verdedigen solide


12e minuut.
Angelkov probeert naar een medespeler te passen. Kołacki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Palarz de bal. Sós is nu in balbezit. Sós schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Toufar met een snelle inworp. Fava is nu in balbezit. Fava geeft de bal voor. Sós is nu in balbezit. Sós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - WCxGaludo13 0:1

42e minuut.
Fusi is nu in balbezit. Sós verovert de bal door een tackle van achteren. Sós speelt de bal door. Cibutavičius is nu in balbezit. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 62%, WCxGaludo13 38%.
Carrapatos F.C - WCxGaludo13 0:1

54e minuut.
Metsenaere onderschept slim de pass. Metsenaere geeft een hoge lob. Fava kopt de bal weg. Sós is nu in balbezit. Sós schiet op doel. Giannico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - WCxGaludo13 0:2

60e minuut.
Chinoranský bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec onderschept slim de pass. Surowiec speelt de bal door. Cibutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap. Giannico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Fava verovert de bal door een tackle van achteren. Chinoranský begaat een overtreding. Fava is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ochman komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Giannico niet meer kan verder spelen. Pena komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Cibutavičius rent richting de bal. Palarz verovert de bal door een tackle van achteren. Palarz met een sublieme pass. Surowiec rent richting de bal. Surowiec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheşnoiu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Angelkov geeft een lange en hoge pass. Cibutavičius heeft problemen om de bal te vangen. Cheşnoiu probeert naar een medespeler te passen. Surowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Daar is Surowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surowiec speelt de bal door. Cibutavičius is nu in balbezit. Cibutavičius draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - WCxGaludo13 0:3

88e minuut.
Rezoagli rent richting de bal. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezoagli verovert de bal door een tackle van achteren. Fusi is nu in balbezit. Fusi geeft de bal voor. Girault kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 60%, WCxGaludo13 40%.
Carrapatos F.C - WCxGaludo13 0:3