Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luizerense real barbarençe
quadrado c1 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
14% Spel op eigen helft 86%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 18
solide Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
solide Verdedigen zwak


1e minuut.
Derrotado passt de bal zonder na te denken. Trindade is nu in balbezit. Trindade passt de bal in één keer door. Loyola rent richting de bal. Loyola draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Marrento trapt de bal weg van het doel. Botili rent richting de bal. Botili passt de bal in één keer door. Trindade is nu in balbezit. Trindade draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Trindade rent richting de bal. Falleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - real barbarençe 1:0

9e minuut.
Loyola is nu in balbezit. Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade rent richting de bal. Trindade schiet op doel. Marrento kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Loyola de bal. Falleiro rent richting de bal. Trindade verovert de bal door een tackle van achteren. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Garçon rent richting de bal. Garçon geeft een hoge lob. Loyola is nu in balbezit. Loyola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - real barbarençe 2:0

18e minuut.
Loyola rent richting de bal. Loyola haalt uit met een fantastische trap. Sambista probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Derrotado is nu in balbezit. Derrotado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Doeltrap. Marrento met een harde bal richting middenveld. Jaković kopt de bal weg. Derrotado is nu in balbezit. Derrotado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Marrento met een harde bal richting middenveld. Botili probeert naar een medespeler te passen. Derrotado rent richting de bal. Loyola rent richting de bal. Loyola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - real barbarençe 3:0

22e minuut.
Sarmento is nu in balbezit. Sarmento passt de bal zonder na te denken. Falleiro rent richting de bal. Loyola verovert de bal door een tackle van achteren. Loyola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
de Deus geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jaković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Loyola is nu in balbezit. Loyola geeft een lange en hoge pass. Silva is nu in balbezit. Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - real barbarençe 4:0

29e minuut.
Sambista geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silva met de inworp. Derrotado rent richting de bal. Derrotado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - real barbarençe 5:0

30e minuut.
Sarmento is nu in balbezit. Derrotado verovert de bal door een tackle van achteren. Derrotado passt de bal in één keer door. Loyola rent richting de bal. Loyola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Loyola rent richting de bal. Falleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falleiro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. de Deus verovert de bal door een tackle van achteren. de Deus speelt de bal door. Loyola heeft problemen om de bal te vangen. Loyola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - real barbarençe 6:0

42e minuut.
de Deus geeft de bal voor. Inworp. Jaković met een snelle inworp. Loyola rent richting de bal. Loyola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Marrento trapt de bal weg. Silva is nu in balbezit. Silva passt de bal in één keer door. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luizerense 11%, real barbarençe 89%.
Luizerense - real barbarençe 6:0

49e minuut.
Loyola onderschept slim de pass. Loyola draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sandoval de bal onder controle te krijgen. Loyola rent richting de bal. Loyola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Trindade verovert de bal door een tackle van achteren. Trindade met een sublieme pass. Loyola is nu in balbezit. Loyola draait met de bal, schiet en ... Marrento probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - real barbarençe 7:0

53e minuut.
Sambista geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaković met de inworp. Derrotado rent richting de bal. Derrotado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Derrotado onderschept slim de pass. Derrotado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trindade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loyola rent richting de bal. Loyola haalt uit met een fantastische trap. Marrento bokst de bal weg.

56e minuut.
Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade passt de bal met de wreef. Derrotado is nu in balbezit. Loyola is nu in balbezit. Loyola haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - real barbarençe 8:0

59e minuut.
Silva onderschept slim de pass. Derrotado rent richting de bal. Derrotado draait met de bal, schiet en ... Loyola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marrento werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - real barbarençe 9:0

63e minuut.
Derrotado rent richting de bal. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola passt de bal zonder na te denken. Trindade rent richting de bal. Trindade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Fernandes kopt de bal weg. Loyola is nu in balbezit. Falleiro is nu in balbezit. Loyola verovert de bal door een tackle van achteren. Loyola draait met de bal, schiet en ... Marrento bokst de bal weg. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - real barbarençe 10:0

68e minuut.
Botili passt de bal in één keer door. Derrotado is nu in balbezit. Derrotado passt de bal in één keer door. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola schiet op doel. Marrento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Showman komt het veld opgelopen. Becker komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Jaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade is nu in balbezit. Trindade passt de bal in één keer door. Derrotado is nu in balbezit. Derrotado draait met de bal, schiet en ... Marrento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Showman rent richting de bal. Showman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - real barbarençe 11:0

75e minuut.
Jaković met een sublieme pass. de Deus is nu in balbezit. Derrotado onderschept slim de pass. Showman bereikt de bal nog maar net als eerste. Showman draait met de bal, schiet en ... Marrento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sambista probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - real barbarençe 12:0

76e minuut.
Showman komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Jaković rent richting de bal. Jaković passt de bal zonder na te denken. Sambista probeert naar een medespeler te passen. Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade haalt uit met een fantastische trap. Marrento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - real barbarençe 13:0

82e minuut.
Daar is Derrotado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva probeert naar een medespeler te passen. Derrotado is nu in balbezit. Derrotado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luizerense 18%, real barbarençe 82%.
Luizerense - real barbarençe 13:0