Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Curva 09 Carrapatos F.C
Normal Tactiek 541
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 33.5
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Fusi geeft de bal voor. Zebulonsson kopt de bal weg. Metidieri heeft problemen om de bal te vangen. Duranović rent richting de bal. Duranović schiet op doel. Parque do Sabiá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva 09 - Carrapatos F.C 0:1

8e minuut.
Chinoranský bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoiu rent richting de bal. Roşoiu speelt de bal door. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Beting probeert naar een medespeler te passen. Zebulonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Zebulonsson passt de bal zonder na te denken. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Fusi is nu in balbezit. Fusi passt de bal in één keer door. Metidieri rent richting de bal. Roşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Roşoiu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bonfante geeft de bal voor. Roşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoiu passt de bal in één keer door. Daar is Duranović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duranović haalt uit met een fantastische trap. Parque do Sabiá bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva 09 - Carrapatos F.C 0:2

17e minuut.
Rolim met een sublieme pass. Daar is Beting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metidieri geeft een hoge lob. Duranović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duranović haalt uit met een fantastische trap. Parque do Sabiá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parque do Sabiá probeert naar een medespeler te passen. Chinoranský kopt de bal weg. Duranović heeft problemen om de bal te vangen. Duranović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Beting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoiu speelt de bal door. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Fusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusi passt de bal in één keer door. Duranović is nu in balbezit. Duranović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Curva 09 - Carrapatos F.C 0:3

34e minuut.
Mantuano is nu in balbezit. Fusi onderschept slim de pass. Fusi probeert naar een medespeler te passen. Duranović is nu in balbezit. Duranović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Chinoranský speelt de bal door. Carmona is nu in balbezit. Rezoagli begaat een overtreding. Carmona roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Carmona kan niet meer verder spelen. Maguinho komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Metidieri passt de bal in één keer door. Jacarandá is nu in balbezit. Roşoiu met een sublieme pass. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curva 09 71%, Carrapatos F.C 29%.
Curva 09 - Carrapatos F.C 0:3

47e minuut.
Zebulonsson met een sublieme pass. Fusi rent richting de bal. Fusi probeert naar een medespeler te passen. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Zebulonsson met een sublieme pass. Roşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoiu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Duranović de bal. Duranović schiet op doel. Parque do Sabiá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoiu draait met de bal, schiet en ... Parque do Sabiá bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Parque do Sabiá niet meer kan verder spelen. Cachola komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Rezoagli rent richting de bal. Rezoagli geeft een lange en hoge pass. Daar is Jacarandá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duranović is nu in balbezit. Duranović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá passt de bal in één keer door. Roşoiu is nu in balbezit. Duranović is nu in balbezit. Duranović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cachola trapt de bal weg van het doel. Chinoranský kopt de bal weg. Daar is Jacarandá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duranović is nu in balbezit. Duranović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
da Silva rent richting de bal. da Silva passt de bal in één keer door. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Zebulonsson onderschept slim de pass. Zebulonsson geeft een hoge lob. Cachola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curva 09 75%, Carrapatos F.C 25%.
Curva 09 - Carrapatos F.C 0:3