Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Curva 09 galo forte fc
Normal Tactiek r2
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 33.6
waardeloos Schieten goed
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen solide


5e minuut.
Daar is Magaton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Kol is nu in balbezit. van Kol draait met de bal, schiet en ... Tavares probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva 09 - galo forte fc 0:1

13e minuut.
Niewierowski verovert de bal door een tackle van achteren. Niewierowski met een sublieme pass. Uščuplić speelt de bal door. Sclano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sclano draait met de bal, schiet en ... Parque do Sabiá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Uščuplić geeft een hoge lob. Daar is Garrido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindo rent richting de bal. van Kol rent richting de bal. van Kol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Boone onderschept slim de pass. Boone probeert naar een medespeler te passen. van Kol bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kol draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
Mantuano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kecskés de bal. Kecskés geeft een hoge lob. Sclano rent richting de bal. Sclano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva 09 - galo forte fc 0:2

44e minuut.
Boone passt de bal in één keer door. Sclano rent richting de bal. Sclano passt de bal met de wreef. van Kol rent richting de bal. van Kol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva 09 - galo forte fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curva 09 84%, galo forte fc 16%.
Curva 09 - galo forte fc 0:3

51e minuut.
Carmona rent richting de bal. Kecskés verovert de bal door een tackle van achteren. Kecskés met een sublieme pass. van Kol bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Niewierowski kopt de bal weg. Boone probeert de bal met de borst te controleren. Boone speelt de bal door. van Kol is nu in balbezit. van Kol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tavares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Kol rent richting de bal. van Kol draait met de bal, schiet en ... Parque do Sabiá maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lindo rent richting de bal. Inworp. Lindo met een snelle inworp. Klungelig pakt Boone de bal. Boone geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Gusmão geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Murillo de bal onder controle te krijgen. Murillo met een sublieme pass. van Kol is nu in balbezit. van Kol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
van Kol probeert naar een medespeler te passen. Magaton is nu in balbezit. Magaton speelt de bal door. Sclano is nu in balbezit. Sclano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is van Kol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Kol kopt de bal weg. Tavares controleert de bal met de borst. Sclano rent richting de bal. Sclano draait met de bal, schiet en ... Parque do Sabiá bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curva 09 84%, galo forte fc 16%.
Curva 09 - galo forte fc 0:3