Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luizerense Hawaii
quadrado c1 Tactiek 442
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 22.5
goed Schieten zwak
goed Passen matig
solide Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Derrotado geeft een hoge lob. Loyola kopt de bal weg. Klungelig pakt da Silva e Sá de bal. Trindade rent richting de bal. Trindade schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Botili passt de bal met de wreef. Garçon rent richting de bal. Garçon passt de bal in één keer door. Derrotado heeft problemen om de bal te vangen. Derrotado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Hawaii 1:0

11e minuut.
Trindade is nu in balbezit. Trindade geeft een lange en hoge pass. Garcia Júnior is nu in balbezit. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Jaković is nu in balbezit. Minimo is nu in balbezit. Jaković speelt de bal door. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Loyola is nu in balbezit. Io-Io maakt een afschuwelijke overtreding. Loyola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaković met een snel genomen vrije trap. Daar is da Silva e Sá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loyola rent richting de bal. Loyola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Hawaii 2:0

30e minuut.
Leme bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva met een sublieme pass. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado schiet op doel. Cavalieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Hawaii 3:0

32e minuut.
Garçon is nu in balbezit. Garçon geeft een lange en hoge pass. Derrotado rent richting de bal. Derrotado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Hawaii 4:0

36e minuut.
Klungelig pakt Derrotado de bal. Derrotado met een sublieme pass. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola schiet op doel. da Silva e Sá probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Hawaii 5:0

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silva met een snelle inworp. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Hawaii 6:0

42e minuut.
Klungelig pakt Garcia Júnior de bal. Botili is nu in balbezit. Botili passt de bal zonder na te denken. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola draait met de bal, schiet en ... Cavalieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Hawaii 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luizerense 27%, Hawaii 73%.
Luizerense - Hawaii 7:0

47e minuut.
Daar is Jaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaković passt de bal met de wreef. Trindade rent richting de bal. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola draait met de bal, schiet en ... Cavalieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Loyola onderschept slim de pass. Loyola passt de bal met de wreef. Trindade is nu in balbezit. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Derrotado onderschept slim de pass. Loyola rent richting de bal. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade is nu in balbezit. Trindade draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jaković neemt de hoekschop. Klungelig pakt Coli de bal. Derrotado is nu in balbezit. Derrotado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cavalieri trapt de bal weg. Garcia Júnior heeft problemen om de bal te vangen. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado haalt uit met een fantastische trap. Cavalieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jaković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ... Cavalieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
da Silva e Sá geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaković met een snelle inworp. Loyola is nu in balbezit. Loyola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Showman komt het veld opgelopen. Becker komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Io-Io geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Coli de bal onder controle te krijgen. Garcia Júnior rent richting de bal. Derrotado onderschept slim de pass. Derrotado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Showman komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Showman heeft problemen om de bal te vangen. Branco rent richting de bal. Showman begaat een overtreding. Showman krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva geeft een lange en hoge pass. Branco heeft problemen om de bal te vangen. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Jaković verovert de bal door een tackle van achteren. Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade passt de bal zonder na te denken. Showman bereikt de bal nog maar net als eerste. Showman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cavalieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luizerense 20%, Hawaii 80%.
Luizerense - Hawaii 7:0