Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Curva 09 Luizerense
Normal Tactiek quadrado c1
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 49
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 37.6
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Jaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade passt de bal met de wreef. Jaković rent richting de bal. Jaković draait met de bal, schiet en ... Parque do Sabiá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Jaković rent richting de bal. Garrido tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaković raakt geblesseerd tijdens het duel. Garçon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Derrotado rent richting de bal. Derrotado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva 09 - Luizerense 0:1

9e minuut.
Tavares geeft een hoge lob. Inworp. Jaković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trindade is nu in balbezit. Trindade draait met de bal, schiet en ... Parque do Sabiá verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Beting is nu in balbezit. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado passt de bal zonder na te denken. Trindade is nu in balbezit. Trindade haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado verovert de bal door een tackle van achteren. Derrotado speelt de bal door. Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva 09 - Luizerense 0:2

20e minuut.
Daar is Jaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garçon met een snelle inworp. Trindade is nu in balbezit. Trindade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Derrotado passt de bal met de wreef. Daar is Trindade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derrotado is nu in balbezit. Trindade rent richting de bal. Trindade haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Silva probeert naar een medespeler te passen. Garçon is nu in balbezit. Garçon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Trindade de bal. Trindade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Jacarandá met een snelle inworp. Derrotado met een sublieme pass. Trindade heeft problemen om de bal te vangen. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Garçon met een snelle inworp. Trindade probeert de bal met de borst te controleren. Trindade passt de bal zonder na te denken. Derrotado rent richting de bal. Derrotado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Trindade rent richting de bal. Trindade passt de bal zonder na te denken. Jaković is nu in balbezit. Trindade is nu in balbezit. Trindade draait met de bal, schiet en ... Parque do Sabiá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trindade is nu in balbezit. Trindade draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Curva 09 - Luizerense 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curva 09 84%, Luizerense 16%.
Curva 09 - Luizerense 0:3

57e minuut.
da Silva probeert de bal aan de voet te houden. Jacarandá kopt de bal weg. Silva met een sublieme pass. Daar is Trindade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trindade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva 09 - Luizerense 0:4

59e minuut.
Trindade onderschept slim de pass. Metidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado schiet op doel. Parque do Sabiá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva 09 - Luizerense 0:5

62e minuut.
Mantuano bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado speelt de bal door. Trindade rent richting de bal. Trindade draait met de bal, schiet en ... Parque do Sabiá maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva 09 - Luizerense 0:6

66e minuut.
Garrido geeft de bal voor. Dorobanţu geeft de bal voor. Trindade kopt de bal weg. Derrotado rent richting de bal. Derrotado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva 09 - Luizerense 0:7

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gusmão trapt de bal weg van het doel. Silva kopt de bal weg. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Botili passt de bal in één keer door. Jaković heeft problemen om de bal te vangen. Jaković passt de bal zonder na te denken. Derrotado rent richting de bal. Derrotado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Silva kopt de bal weg. Derrotado rent richting de bal. Gusmão is nu in balbezit. Trindade verovert de bal door een tackle van achteren. Trindade schiet op doel. Parque do Sabiá bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva 09 - Luizerense 0:8

82e minuut.
Metidieri met een sublieme pass. Becker rent richting de bal. Becker passt de bal met de wreef. Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado passt de bal met de wreef. Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Trindade is nu in balbezit. Trindade schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Jaković rent richting de bal. Mantuano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jaković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Botili zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trindade kopt de bal weg. Derrotado rent richting de bal. Derrotado draait met de bal, schiet en ... Parque do Sabiá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Derrotado heeft problemen om de bal te vangen. Derrotado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva 09 - Luizerense 0:9

89e minuut.
Trindade is nu in balbezit. Trindade schiet op doel. Gusmão kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garçon zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Jaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva 09 - Luizerense 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curva 09 89%, Luizerense 11%.
Curva 09 - Luizerense 0:10