Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Comunas F.C MaÁCre´S
Treino Meias 352 Tactiek 5-3C-1L-1
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 50
solide Schieten zeer goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Altimira passt de bal met de wreef. Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Betzold passt de bal in één keer door. Gwit is nu in balbezit. Gwit schiet op doel. Fanizza bokst de bal weg. Poças passt de bal in één keer door. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Năstăsoiu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Năstăsoiu kan niet meer verder spelen. Weitoxem komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Weitoxem rent richting de bal. Weitoxem passt de bal zonder na te denken. Poças geeft een hoge lob. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Jonak met de inworp. Ivannisevich is nu in balbezit. Ivannisevich speelt de bal door. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Huerta probeert naar een medespeler te passen. Weitoxem is nu in balbezit. Weitoxem probeert naar een medespeler te passen. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Zhao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Jonak passt de bal in één keer door. Dumiok is nu in balbezit. Kurucsai verovert de bal door een tackle van achteren. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - F.C MaÁCre´S 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Dumiok de bal. Dumiok geeft de bal voor. Kurucsai heeft problemen om de bal te vangen. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Zhao werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - F.C MaÁCre´S 0:2

20e minuut.
Pérez Arrieta passt de bal met de wreef. Kielar is nu in balbezit. Kielar geeft een hoge lob. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Weitoxem geeft de bal voor. Zuhrić controleert de bal met de borst. Kurucsai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kurucsai naar de kleedkamers voor een vroege douche.

42e minuut.
Jonak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivannisevich probeert naar een medespeler te passen. Osuna is nu in balbezit. Osuna haalt uit met een fantastische trap. Fanizza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Comunas 64%, F.C MaÁCre´S 36%.
Los Comunas - F.C MaÁCre´S 0:2

49e minuut.
Altimira geeft een hoge lob. Gwit rent richting de bal. Huerta begaat een overtreding. Huerta krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Ivannisevich speelt de bal door. Byrt rent richting de bal. Byrt geeft een hoge lob. Gwit is nu in balbezit. Gwit draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Altimira rent richting de bal. Altimira passt de bal zonder na te denken. Daar is Gwit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwit haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ivannisevich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonak probeert naar een medespeler te passen. Altimira bereikt de bal nog maar net als eerste. Altimira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Comunas 54%, F.C MaÁCre´S 46%.
Los Comunas - F.C MaÁCre´S 0:2