Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
São Bahia F C F.C MaÁCre´S
532 basica Tactiek 5-3C-1R-1
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
38.9 gemiddelde waardering 43.6
redelijk Schieten solide
matig Passen solide
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar geeft de bal voor. Huerta is nu in balbezit. Huerta schiet op doel. Baholo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
São Bahia F C - F.C MaÁCre´S 0:1

9e minuut.
Ladeira is nu in balbezit. Ladeira passt de bal zonder na te denken. Bertoldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta rent richting de bal. Huerta draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Jaspe kopt de bal weg. Kielar rent richting de bal. Kielar geeft een lange en hoge pass. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta schiet op doel. Baholo bokst de bal weg. Huerta is nu in balbezit. Huerta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Bahia F C - F.C MaÁCre´S 0:2

20e minuut.
Pérez Arrieta met een sublieme pass. Huerta is nu in balbezit. Strzelecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Huerta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huerta legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Weitoxem probeert naar een medespeler te passen. Karpuzov rent richting de bal. Karpuzov geeft de bal voor. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kielar probeert naar een medespeler te passen. Huerta rent richting de bal. Aires is nu in balbezit. Huerta onderschept slim de pass. Huerta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kielar geeft de bal voor. Pérez Arrieta is nu in balbezit. Pérez Arrieta met een sublieme pass. Huerta is nu in balbezit. Huerta draait met de bal, schiet en ... Baholo bokst de bal weg.

44e minuut.
Kielar met een sublieme pass. Paim onderschept slim de pass. Pérez Arrieta speelt de bal door. Huerta rent richting de bal. Huerta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Bahia F C 69%, F.C MaÁCre´S 31%.
São Bahia F C - F.C MaÁCre´S 0:2

59e minuut.
Ordoñez verovert de bal door een tackle van achteren. Ordoñez met een sublieme pass. Pérez Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Arrieta geeft een hoge lob. Huerta springt en kopt de bal. Baholo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Hayrapetyan heeft problemen om de bal te vangen. Jaspe is nu in balbezit. Saccomando begaat een overtreding. Saccomando krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Weitoxem is nu in balbezit. Weitoxem geeft een lange en hoge pass. Huerta rent richting de bal. Huerta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
São Bahia F C - F.C MaÁCre´S 0:3

78e minuut.
Fiabane passt de bal in één keer door. Ordoñez probeert de bal aan de voet te houden. Pazúrik is nu in balbezit. Hayrapetyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hayrapetyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Paim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiabane speelt de bal door. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Bahia F C - F.C MaÁCre´S 0:4

89e minuut.
Hayrapetyan probeert naar een medespeler te passen. Saccomando heeft problemen om de bal te vangen. Hayrapetyan is nu in balbezit. Huerta onderschept slim de pass. Huerta draait met de bal, schiet en ... Baholo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Bahia F C 63%, F.C MaÁCre´S 37%.
São Bahia F C - F.C MaÁCre´S 0:4