Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C MaÁCre´S Derivados F.C
5-3C-1L-1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 18.4
uitmuntend Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Vilar rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kielar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Mazaropi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kielar neemt de hoekschop. Kurucsai maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Marcão heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Arrieta probeert naar een medespeler te passen. Kielar speelt de bal door. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Mazaropi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Grilo kopt de bal weg. Daar is Ordoñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordoñez passt de bal met de wreef. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel. Mazaropi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Kielar passt de bal in één keer door. Daar is Pérez Arrieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Arrieta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kurucsai de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Mazaropi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pikachu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kielar met de inworp. Kurucsai probeert de bal met de borst te controleren. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pérez Arrieta rent richting de bal. Pérez Arrieta passt de bal in één keer door. Ordoñez speelt de bal door. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kielar rent richting de bal. Kielar passt de bal met de wreef. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Mazaropi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Derivados F.C 1:0

16e minuut.
Querubim geeft een hoge lob. Inworp. Năstăsoiu met een snelle inworp. Daar is Ordoñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordoñez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Pérez Arrieta de bal. Pérez Arrieta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kurucsai de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Derivados F.C 2:0

18e minuut.
Marcão speelt de bal door. Klungelig pakt Ceará de bal. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Derivados F.C 3:0

18e minuut.
Ceará probeert naar een medespeler te passen. Diniz is nu in balbezit. Diniz geeft een lange en hoge pass. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vilar geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ferreira de bal onder controle te krijgen. Ordoñez speelt de bal door. Daar is Kurucsai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Derivados F.C 4:0

27e minuut.
Năstăsoiu kopt de bal weg. Ordoñez heeft problemen om de bal te vangen. Ordoñez speelt de bal door. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Năstăsoiu probeert de bal aan de voet te houden. Ordoñez probeert naar een medespeler te passen. Pérez Arrieta probeert naar een medespeler te passen. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Mazaropi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Năstăsoiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kurucsai springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Derivados F.C 5:0

32e minuut.
Ferreira passt de bal met de wreef. Diniz rent richting de bal. Pérez Arrieta onderschept slim de pass. Pérez Arrieta geeft een lange en hoge pass. Kurucsai maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kurucsai probeert de bal aan de voet te houden. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu geeft een hoge lob. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mazaropi trapt de bal weg van het doel. Pérez Arrieta kopt de bal weg. Daar is Pikachu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Arrieta geeft de bal voor. Kurucsai springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Derivados F.C 6:0

38e minuut.
Ceará passt de bal met de wreef. Karpuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpuzov geeft een hoge lob. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel. Mazaropi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Jaspe kopt de bal weg. Kielar rent richting de bal. Kielar geeft de bal voor. Daar is Kurucsai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurucsai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C MaÁCre´S 21%, Derivados F.C 79%.
F.C MaÁCre´S - Derivados F.C 6:0

47e minuut.
Pérez Arrieta met een sublieme pass. Kielar is nu in balbezit. Kielar geeft een lange en hoge pass. Kurucsai maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Derivados F.C 7:0

50e minuut.
Klungelig pakt Năstăsoiu de bal. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai schiet op doel. Mazaropi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Derivados F.C 8:0

53e minuut.
Ordoñez speelt de bal door. Kurucsai rent richting de bal. Klungelig pakt Kurucsai de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Mazaropi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Ceará kopt de bal weg. Kielar probeert de bal met de borst te controleren. Kielar geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kurucsai de bal onder controle te krijgen. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Mazaropi bokst de bal weg.

57e minuut.
Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez probeert naar een medespeler te passen. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Derivados F.C 9:0

58e minuut.
Kielar probeert naar een medespeler te passen. Karpuzov rent richting de bal. Karpuzov passt de bal in één keer door. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Karpuzov passt de bal met de wreef. Kielar geeft de bal voor. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel. Mazaropi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Derivados F.C 10:0

64e minuut.
Pérez Arrieta probeert naar een medespeler te passen. Kurucsai rent richting de bal. Querubim legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kurucsai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurucsai legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Năstăsoiu geeft een hoge lob. Mazaropi met een sublieme pass. Marcão probeert de bal met de borst te controleren. Pérez Arrieta is nu in balbezit. Pérez Arrieta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pérez Arrieta onderschept slim de pass. Pérez Arrieta passt de bal zonder na te denken. Kielar probeert naar een medespeler te passen. Pérez Arrieta is nu in balbezit. Pérez Arrieta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mazaropi met een harde bal richting middenveld. Pérez Arrieta met een sublieme pass. Daar is Kurucsai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Pikachu de bal. Kielar rent richting de bal. Kielar passt de bal met de wreef. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Mazaropi bokst de bal weg.

75e minuut.
Pérez Arrieta geeft een hoge lob. Vilar met een sublieme pass. Diniz heeft problemen om de bal te vangen. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai schiet op doel. Mazaropi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Pérez Arrieta passt de bal met de wreef. Kielar is nu in balbezit. Kielar passt de bal met de wreef. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vilar geeft een lange en hoge pass. Kielar rent richting de bal. Kielar geeft een hoge lob. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel. Mazaropi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Querubim de bal. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Derivados F.C 11:0

85e minuut.
Pikachu probeert naar een medespeler te passen. Diniz rent richting de bal. Diniz passt de bal in één keer door. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Marcão is nu in balbezit. Ordoñez verovert de bal door een tackle van achteren. Ordoñez geeft een lange en hoge pass. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Vilar de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Derivados F.C 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C MaÁCre´S 9%, Derivados F.C 91%.
F.C MaÁCre´S - Derivados F.C 12:0