Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caldeirelli Eagles Football Club
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21.9
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen matig


30e minuut.
Cacetada bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas Bispo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cacetada raakt geblesseerd tijdens het duel. Cacetada met een snel genomen vrije trap. Cirilo kan de bal niet met de borst controleren. Ouro Olímpico begaat een overtreding. Ouro Olímpico krijgt een gele kaart.

34e minuut.
da Fonseca geeft de bal voor. Alfredo Jaconi rent richting de bal. Alfredo Jaconi met een sublieme pass. Klungelig pakt da Fonseca de bal. da Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Britador heeft problemen om de bal te vangen. Maya rent richting de bal. Maya speelt de bal door. Ouro Olímpico is nu in balbezit. Ouro Olímpico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ouro Olímpico kopt de bal weg. Beiçola bereikt de bal nog maar net als eerste. Beiçola passt de bal zonder na te denken. Britador bereikt de bal nog maar net als eerste. Britador schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caldeirelli 60%, Eagles Football Club 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caldeirelli - Eagles Football Club 0:0

55e minuut.
Zimmer is nu in balbezit. Zimmer speelt de bal door. Cirilo speelt de bal door. da Fonseca rent richting de bal. da Fonseca speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Calderano geeft de bal voor. Inworp. Collor met een snelle inworp. Britador controleert de bal met de borst. Britador schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Doeltrap. Aprelino met een harde bal richting middenveld. Daar is Cacetada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Fonseca is nu in balbezit. da Fonseca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - Eagles Football Club 0:1

60e minuut.
Britador speelt de bal door. Daar is Ouro Olímpico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. da Fonseca schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - Eagles Football Club 0:2

71e minuut.
Raparigueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota rent richting de bal. Raparigueiro verovert de bal door een tackle van achteren. da Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. da Fonseca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zimmer rent richting de bal. Mota verovert de bal door een tackle van achteren. Mota probeert naar een medespeler te passen. Ouro Olímpico bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouro Olímpico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - Eagles Football Club 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caldeirelli 64%, Eagles Football Club 36%.
Caldeirelli - Eagles Football Club 1:2