Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Derivados F.C Los Comunas
Normal Tactiek Treino Meias 352
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 40.5
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Jonak passt de bal met de wreef. Betzold is nu in balbezit. Betzold passt de bal zonder na te denken. Daar is Riponi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riponi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Jonak rent richting de bal. Jonak passt de bal zonder na te denken. Betzold rent richting de bal. Betzold schiet op doel. Mazaropi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Roncolho de bal onder controle te krijgen. Jones speelt de bal door. Vilar is nu in balbezit. Riponi rent richting de bal. Riponi haalt uit met een fantastische trap. Mazaropi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Jones zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parnaíba is nu in balbezit. Boileau onderschept slim de pass. Boileau draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Querubim de bal onder controle te krijgen. Mazaropi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Derivados F.C - Los Comunas 0:1

19e minuut.
Vilar geeft een lange en hoge pass. Dumiok rent richting de bal. Dumiok geeft een hoge lob. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Diniz passt de bal met de wreef. Zuhrić probeert naar een medespeler te passen. Jones probeert naar een medespeler te passen. Boileau is nu in balbezit. Boileau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Riponi kan de bal niet met de borst controleren. Diniz rent richting de bal. Riponi verovert de bal door een tackle van achteren. Riponi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Derivados F.C - Los Comunas 0:2

35e minuut.
Betzold onderschept slim de pass. Riponi is nu in balbezit. Boileau is nu in balbezit. Boileau haalt uit met een fantastische trap. Mazaropi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Derivados F.C - Los Comunas 0:3

38e minuut.
Roncolho bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncolho passt de bal in één keer door. Ivannisevich speelt de bal door. Riponi is nu in balbezit. Riponi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Żuczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczek probeert naar een medespeler te passen. Jonak geeft een lange en hoge pass. Riponi is nu in balbezit. Riponi draait met de bal, schiet en ... Mazaropi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derivados F.C 78%, Los Comunas 22%.
Derivados F.C - Los Comunas 0:3

47e minuut.
Pikachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuhrić verovert de bal door een tackle van achteren. Zuhrić probeert naar een medespeler te passen. Boileau rent richting de bal. Boileau haalt uit met een fantastische trap. Mazaropi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boileau rent richting de bal. Boileau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boileau is nu in balbezit. Pikachu rent richting de bal. Boileau onderschept slim de pass. Boileau schiet op doel. Mazaropi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Derivados F.C - Los Comunas 0:4

51e minuut.
Inworp. Żuczek met een snelle inworp. Jones probeert naar een medespeler te passen. Querubim bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jones neemt de hoekschop. Riponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riponi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Jonak controleert de bal met de borst. Jonak passt de bal zonder na te denken. Daar is Boileau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boileau haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Betzold met een sublieme pass. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones probeert naar een medespeler te passen. Boileau is nu in balbezit. Boileau schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Jones kopt de bal weg. Jonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonak geeft de bal voor. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mazaropi met een harde bal richting middenveld. Żuczek heeft problemen om de bal te vangen. Betzold probeert naar een medespeler te passen. Boileau rent richting de bal. Boileau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Derivados F.C - Los Comunas 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derivados F.C 86%, Los Comunas 14%.
Derivados F.C - Los Comunas 0:5