Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C MaÁCre´S Lobão Epidemia FC
5-3C-1L-1 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
30% Spel op eigen helft 70%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 40
excellent Schieten adequate
solid Passen average
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordoñez onderschept slim de pass. Ordoñez passt de bal in één keer door. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Fanizza probeert naar een medespeler te passen. Balcerowicz kopt de bal weg. Pérez Arrieta met een sublieme pass. Kurucsai heeft problemen om de bal te vangen. Kurucsai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Jaspe passt de bal in één keer door. Kielar speelt de bal door. Pérez Arrieta met een sublieme pass. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Weitoxem met de inworp. Batıkan rent richting de bal. Pérez Arrieta verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Arrieta geeft een hoge lob. Kurucsai krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Zavalený probeert naar een medespeler te passen. Batıkan is nu in balbezit. Karpuzov rent richting de bal. Batıkan onderschept slim de pass. Batıkan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pérez Arrieta rent richting de bal. Pérez Arrieta passt de bal in één keer door. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Lobão Epidemia FC 1:0

32e minuut.
Huerta rent richting de bal. Huerta geeft de bal voor. Fontana heeft problemen om de bal te vangen. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ordoñez kopt de bal weg. Huerta geeft de bal voor. Italiano rent richting de bal. Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C MaÁCre´S 36%, Lobão Epidemia FC 64%.
F.C MaÁCre´S - Lobão Epidemia FC 1:0

51e minuut.
Balcerowicz speelt de bal door. Karpuzov geeft de bal voor. Italiano probeert de bal met de borst te controleren. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Scamă bokst de bal weg.

57e minuut.
Kielar passt de bal met de wreef. Pérez Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Arrieta met een sublieme pass. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pérez Arrieta onderschept slim de pass. Pérez Arrieta met een sublieme pass. Daar is Kurucsai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurucsai schiet op doel. Scamă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Lobão Epidemia FC 2:0

78e minuut.
Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar geeft een lange en hoge pass. Daar is Italiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C MaÁCre´S 25%, Lobão Epidemia FC 75%.
F.C MaÁCre´S - Lobão Epidemia FC 2:0