Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobão Epidemia FC F.C MaÁCre´S
Normal Tactiek 5-3C-1L-1
51% Balbezit 49%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
37.7 gemiddelde waardering 53.6
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Kostroun probeert naar een medespeler te passen. Barboza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kurucsai de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Shikuku werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - F.C MaÁCre´S 0:1

7e minuut.
Shikuku speelt de bal door. Năstăsoiu geeft een hoge lob. Daar is Garrido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel. Shikuku bokst de bal weg.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Năstăsoiu neemt de hoekschop. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - F.C MaÁCre´S 0:2

10e minuut.
Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Garrido geeft een hoge lob. Pérez Arrieta kopt de bal weg. Daar is Kurucsai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar passt de bal met de wreef. Pérez Arrieta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kurucsai de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - F.C MaÁCre´S 0:3

16e minuut.
Pérez Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Arrieta passt de bal met de wreef. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel. Shikuku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - F.C MaÁCre´S 0:4

21e minuut.
Kielar heeft problemen om de bal te vangen. Kielar met een sublieme pass. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Shikuku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - F.C MaÁCre´S 0:5

28e minuut.
Melnichuk passt de bal met de wreef. Karpuzov is nu in balbezit. Karpuzov geeft een lange en hoge pass. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Shikuku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - F.C MaÁCre´S 0:6

29e minuut.
Fontana passt de bal in één keer door. Kostroun is nu in balbezit. Kostroun passt de bal met de wreef. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu geeft een hoge lob. Daar is Barboza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zeka probeert naar een medespeler te passen. Shikuku heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - F.C MaÁCre´S 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobão Epidemia FC 75%, F.C MaÁCre´S 25%.
Lobão Epidemia FC - F.C MaÁCre´S 0:7

55e minuut.
Melnichuk met een snelle inworp. Koszaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszaliński passt de bal in één keer door. Batıkan rent richting de bal. Batıkan haalt uit met een fantastische trap. Fanizza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Huerta verovert de bal door een tackle van achteren. Huerta geeft de bal voor. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel. Shikuku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - F.C MaÁCre´S 0:8

67e minuut.
Năstăsoiu rent richting de bal. Kostroun rent richting de bal. Năstăsoiu onderschept slim de pass. Năstăsoiu geeft de bal voor. Kurucsai krijgt zijn hoofd ertegen. Shikuku bokst de bal weg.

69e minuut.
Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar verovert de bal door een tackle van achteren. Kielar speelt de bal door. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - F.C MaÁCre´S 0:9

76e minuut.
Poças met een sublieme pass. Pérez Arrieta speelt de bal door. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Shikuku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - F.C MaÁCre´S 0:10

79e minuut.
Kielar met de inworp. Batıkan is nu in balbezit. Pérez Arrieta begaat een overtreding. Batıkan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Batıkan kan niet meer verder spelen. Caingangue komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Melnichuk kopt de bal weg. Barboza heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Arrieta geeft een lange en hoge pass. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobão Epidemia FC 73%, F.C MaÁCre´S 27%.
Lobão Epidemia FC - F.C MaÁCre´S 0:10