Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eagles Football Club NJR FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Alckmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alckmin geeft een hoge lob. Cirilo kopt de bal weg. da Fonseca is nu in balbezit. da Fonseca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Raparigueiro heeft problemen om de bal te vangen. Canhoto is nu in balbezit. da Fonseca is nu in balbezit. Raparigueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Raparigueiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eagles Football Club - NJR FC 1:0

13e minuut.
Raparigueiro probeert naar een medespeler te passen. Colatusso is nu in balbezit. Colatusso geeft een hoge lob. Kuerten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuerten schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cirilo met een sublieme pass. Raparigueiro rent richting de bal. Belo probeert naar een medespeler te passen. Raparigueiro rent richting de bal. Raparigueiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Belo geeft een lange en hoge pass. Acreano kopt de bal weg. Zimmer heeft problemen om de bal te vangen. Lee rent richting de bal. Lee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lee speelt de bal door. Canhoto is nu in balbezit. da Fonseca begaat een overtreding. Canhoto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Canhoto kan niet meer verder spelen. Russo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eagles Football Club 48%, NJR FC 52%.
Eagles Football Club - NJR FC 1:0

49e minuut.
Colatusso rent richting de bal. Colatusso passt de bal met de wreef. Kuerten is nu in balbezit. Kuerten haalt uit met een fantastische trap. Aprelino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eagles Football Club - NJR FC 1:1

76e minuut.
Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee speelt de bal door. Bianchini rent richting de bal. da Fonseca onderschept slim de pass. da Fonseca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eagles Football Club - NJR FC 2:1

84e minuut.
Alfredo Jaconi rent richting de bal. Alfredo Jaconi met een sublieme pass. da Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Raparigueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Raparigueiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eagles Football Club 44%, NJR FC 56%.
Eagles Football Club - NJR FC 2:1