Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eagles Football Club F.C MaÁCre´S
Normal Tactiek 5-3C-1L-1
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22 gemiddelde waardering 50.9
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kielar met een snelle inworp. Pérez Arrieta rent richting de bal. Pérez Arrieta geeft de bal voor. Kurucsai springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eagles Football Club - F.C MaÁCre´S 0:1

14e minuut.
Ordoñez kopt de bal weg. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu passt de bal in één keer door. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kurucsai is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar probeert naar een medespeler te passen. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Năstăsoiu controleert de bal met de borst. Năstăsoiu geeft een hoge lob. Zimmer rent richting de bal. Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pérez Arrieta is nu in balbezit. Pérez Arrieta passt de bal in één keer door. Galassi Amaral rent richting de bal. Kurucsai verovert de bal door een tackle van achteren. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Calderano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eagles Football Club - F.C MaÁCre´S 0:2

20e minuut.
Cirilo met een sublieme pass. Kielar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acreano. Acreano krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Zimmer met een sublieme pass. Alfredo Jaconi speelt de bal door. Jaspe geeft de bal voor. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Aprelino bokst de bal weg. Daar is Calderano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eagles Football Club - F.C MaÁCre´S 0:3

23e minuut.
Daar is Huerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huerta geeft een hoge lob. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Aprelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eagles Football Club - F.C MaÁCre´S 0:4

24e minuut.
Raparigueiro passt de bal met de wreef. Zimmer rent richting de bal. Kurucsai verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kurucsai de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Calderano kopt de bal weg. Kielar geeft een hoge lob. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Aprelino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eagles Football Club - F.C MaÁCre´S 0:5

32e minuut.
Raparigueiro is nu in balbezit. Pinta Azul verovert de bal door een tackle van achteren. Pinta Azul geeft de bal voor. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eagles Football Club - F.C MaÁCre´S 0:6

42e minuut.
Karpuzov rent richting de bal. Karpuzov geeft de bal voor. Calderano is nu in balbezit. Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eagles Football Club 84%, F.C MaÁCre´S 16%.
Eagles Football Club - F.C MaÁCre´S 0:6

47e minuut.
Pérez Arrieta rent richting de bal. Pérez Arrieta passt de bal zonder na te denken. Kurucsai is nu in balbezit. Daar is Kurucsai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurucsai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aprelino met een harde bal richting middenveld. Ordoñez kopt de bal weg. Daar is Kurucsai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurucsai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez met een sublieme pass. Poças is nu in balbezit. Poças geeft een hoge lob. Năstăsoiu kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Pérez Arrieta geeft een hoge lob. Daar is Galassi Amaral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel. Aprelino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eagles Football Club - F.C MaÁCre´S 0:7

54e minuut.
Acreano rent richting de bal. Alfredo Jaconi rent richting de bal. Alfredo Jaconi passt de bal met de wreef. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel. Aprelino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Galassi Amaral geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kielar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurucsai probeert de bal met de borst te controleren. Kurucsai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kielar zal de hoekschop nemen. Kurucsai springt en kopt de bal. Aprelino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Quebrado geeft een hoge lob. Raparigueiro kopt de bal weg. Kielar geeft een lange en hoge pass. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Poças rent richting de bal. Poças geeft een lange en hoge pass. Galassi Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eagles Football Club - F.C MaÁCre´S 0:8

65e minuut.
Raparigueiro passt de bal met de wreef. Alfredo Jaconi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurucsai. Kurucsai krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Galassi Amaral rent richting de bal. Galassi Amaral geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kielar met een snelle inworp. Pérez Arrieta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kielar is nu in balbezit. Kielar geeft de bal voor. Quebrado rent richting de bal. Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Calderano geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Raparigueiro stond buitenspel. Jaspe maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kurucsai heeft problemen om de bal te vangen. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Aprelino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Acreano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar verovert de bal door een tackle van achteren. Kielar met een sublieme pass. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Aprelino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

87e minuut.
Quebrado is nu in balbezit. Quebrado geeft een lange en hoge pass. Kielar geeft de bal voor. Daar is Kurucsai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Aprelino met een harde bal richting middenveld. da Fonseca kopt de bal weg. Jaspe geeft een hoge lob. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Alfredo Jaconi rent richting de bal. Kielar verovert de bal door een tackle van achteren. Kielar passt de bal zonder na te denken. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Aprelino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurucsai rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eagles Football Club - F.C MaÁCre´S 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eagles Football Club 75%, F.C MaÁCre´S 25%.
Eagles Football Club - F.C MaÁCre´S 0:9