Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C MaÁCre´S Eagles Football Club
5-3C-1L-1 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 22.2
uitmuntend Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


4e minuut.
Pérez Arrieta onderschept slim de pass. Pérez Arrieta met een sublieme pass. Năstăsoiu heeft problemen om de bal te vangen. Năstăsoiu geeft de bal voor. Kurucsai springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pérez Arrieta is nu in balbezit. Pérez Arrieta passt de bal in één keer door. Calderano heeft problemen om de bal te vangen. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Karpuzov kan de bal niet met de borst controleren. Alfredo Jaconi rent richting de bal. Kielar geeft een hoge lob. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel. Aprelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Quebrado probeert de bal aan de voet te houden. Zimmer rent richting de bal. Năstăsoiu onderschept slim de pass. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Eagles Football Club 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Acreano de bal. Acreano onderschept slim de pass. Kielar rent richting de bal. Kielar geeft een lange en hoge pass. Kurucsai maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Zimmer rent richting de bal. Ordoñez onderschept slim de pass. Ordoñez met een sublieme pass. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Ordoñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raparigueiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ordoñez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaspe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Aprelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Eagles Football Club 2:0

24e minuut.
Năstăsoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ordoñez met een sublieme pass. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu geeft een hoge lob. Galassi Amaral heeft problemen om de bal te vangen. Aprelino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Eagles Football Club 3:0

26e minuut.
Ordoñez met de inworp. Năstăsoiu heeft problemen om de bal te vangen. Năstăsoiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Galassi Amaral de bal. Kurucsai rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Eagles Football Club 4:0

33e minuut.
Pérez Arrieta geeft de bal voor. Kurucsai rent richting de bal. Calderano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kurucsai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kurucsai zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Pérez Arrieta de bal. Zimmer is nu in balbezit. Pérez Arrieta onderschept slim de pass. Pérez Arrieta geeft een lange en hoge pass. Kurucsai springt en kopt de bal. Aprelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Pérez Arrieta verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Arrieta probeert naar een medespeler te passen. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel. Aprelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Eagles Football Club 5:0

37e minuut.
Ordoñez passt de bal met de wreef. Kielar is nu in balbezit. Kielar geeft de bal voor. Kurucsai maakt een snoekduik en kopt de bal. Aprelino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Eagles Football Club 6:0

42e minuut.
Pérez Arrieta passt de bal met de wreef. Kielar rent richting de bal. Kielar geeft een hoge lob. Kurucsai krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Galassi Amaral de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Ordoñez passt de bal zonder na te denken. Daar is Năstăsoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstăsoiu passt de bal in één keer door. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C MaÁCre´S 14%, Eagles Football Club 86%.
F.C MaÁCre´S - Eagles Football Club 6:0

48e minuut.
Raparigueiro heeft problemen om de bal te vangen. Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez geeft de bal voor. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kielar geeft een hoge lob. Calderano onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Năstăsoiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kurucsai maakt een snoekduik en kopt de bal. Aprelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Karpuzov geeft de bal voor. Daar is Calderano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Eagles Football Club 7:0

59e minuut.
Klungelig pakt Poças de bal. Poças geeft de bal voor. Galassi Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai verovert de bal door een tackle van achteren. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Aprelino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Ordoñez verovert de bal door een tackle van achteren. Ordoñez geeft de bal voor. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Eagles Football Club 8:0

64e minuut.
Pérez Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Arrieta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Galassi Amaral de bal. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Aprelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu geeft de bal voor. Klungelig pakt Kurucsai de bal. Kurucsai schiet op doel. Aprelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Eagles Football Club 9:0

67e minuut.
da Fonseca met een sublieme pass. Raparigueiro heeft problemen om de bal te vangen. Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Aprelino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Zimmer rent richting de bal. Ordoñez verovert de bal door een tackle van achteren. Ordoñez speelt de bal door. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu geeft een hoge lob. Aprelino bokst de bal weg. Kurucsai rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez passt de bal zonder na te denken. Kielar met een sublieme pass. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pérez Arrieta is nu in balbezit. Pérez Arrieta geeft een lange en hoge pass. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Eagles Football Club 10:0

87e minuut.
Pérez Arrieta probeert naar een medespeler te passen. Huerta is nu in balbezit. Pérez Arrieta met een sublieme pass. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C MaÁCre´S 19%, Eagles Football Club 81%.
F.C MaÁCre´S - Eagles Football Club 10:0