Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Khayeraz F.C. Los Comunas
4-1-4-1 Tactiek Treino Meias 352
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 43.6
zwak Schieten goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Ivannisevich speelt de bal door. Daar is Osuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonak is nu in balbezit. Jonak passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Żuczek speelt de bal door. Bestry is nu in balbezit. Bestry passt de bal in één keer door. Osuna is nu in balbezit. Osuna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manca met een snelle inworp. Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dumiok de bal onder controle te krijgen. Zhao bokst de bal weg. Dumiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumiok geeft een lange en hoge pass. Gwit is nu in balbezit. Gwit schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Los Comunas 0:1

9e minuut.
Jonak verovert de bal door een tackle van achteren. Jonak speelt de bal door. Gwit heeft problemen om de bal te vangen. Gwit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Los Comunas 0:2

11e minuut.
Ivannisevich geeft de bal voor. Mozer probeert de bal met de borst te controleren. Gwit bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna rent richting de bal. Osuna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Jonak onderschept slim de pass. Jonak passt de bal in één keer door. Osuna rent richting de bal. Osuna draait met de bal, schiet en ... Pilch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Bandeira heeft problemen om de bal te vangen. Gwit is nu in balbezit. Gwit schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pilch niet meer kan verder spelen.

23e minuut.
Ivannisevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivannisevich met een sublieme pass. Żuczek heeft problemen om de bal te vangen. Marga rent richting de bal. Marga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dumiok geeft de bal voor. Gwit kopt de bal weg. Fortes heeft problemen om de bal te vangen. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Los Comunas 0:3

28e minuut.
Black heeft problemen om de bal te vangen. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fortes zijn tegenspeler op de grond. Osuna wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jonak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dumiok passt de bal in één keer door. Byrt is nu in balbezit. Byrt speelt de bal door. Betzold is nu in balbezit. Betzold schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sỹ Phú rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Los Comunas 0:4

32e minuut.
Klon bereikt de bal nog maar net als eerste. Klon passt de bal met de wreef. Ivannisevich speelt de bal door. Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Betzold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Los Comunas 0:5

35e minuut.
Pinga is nu in balbezit. Pinga geeft de bal voor. Lelel rent richting de bal. Betzold is nu in balbezit. Betzold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Los Comunas 0:6

40e minuut.
Black bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivannisevich verovert de bal door een tackle van achteren. Ivannisevich geeft de bal voor. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bandeira geeft een hoge lob. Inworp. Lelel met de inworp. Gwit bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwit haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú passt de bal met de wreef. Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwit is nu in balbezit. Gwit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Los Comunas 0:7

44e minuut.
Marga speelt de bal door. Daar is Bestry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manca rent richting de bal. Gwit verovert de bal door een tackle van achteren. Gwit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Los Comunas 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khayeraz F.C. 72%, Los Comunas 28%.
Khayeraz F.C. - Los Comunas 0:8

46e minuut.
Lelel kopt de bal weg. Klon heeft problemen om de bal te vangen. Gwit bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwit schiet op doel. Fortes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Los Comunas 0:9

47e minuut.
Black is nu in balbezit. Jonak verovert de bal door een tackle van achteren. Jonak passt de bal zonder na te denken. Osuna rent richting de bal. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Los Comunas 0:10

49e minuut.
Lelel rent richting de bal. Lelel geeft de bal voor. Sỹ Phú kopt de bal weg. Betzold rent richting de bal. Betzold schiet op doel. Paal! Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Los Comunas 0:11

50e minuut.
Black is nu in balbezit. Black passt de bal zonder na te denken. Fortes probeert naar een medespeler te passen. Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Betzold haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Mozer met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Zuhrić de bal. Dumiok geeft de bal voor. Gwit is nu in balbezit. Gwit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lelel onderschept slim de pass. Lelel speelt de bal door. Gwit heeft problemen om de bal te vangen. Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Betzold schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Lelel is nu in balbezit. Lelel passt de bal in één keer door. Betzold is nu in balbezit. Betzold draait met de bal, schiet en ... Gwit springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Black passt de bal met de wreef. Lelel met een sublieme pass. Betzold is nu in balbezit. Gwit is nu in balbezit. Gwit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Los Comunas 0:12

61e minuut.
Klon geeft de bal voor. Zuhrić geeft een lange en hoge pass. Klon kopt de bal weg. Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Betzold haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klon is nu in balbezit. Jonak verovert de bal door een tackle van achteren. Jonak geeft een lange en hoge pass. Osuna rent richting de bal. Osuna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gwit bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Los Comunas 0:13

65e minuut.
Zuhrić onderschept slim de pass. Zuhrić geeft een lange en hoge pass. Daar is Fortes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwit onderschept slim de pass. Gwit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Los Comunas 0:14

68e minuut.
Sỹ Phú geeft een hoge lob. Daar is Black, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumiok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dumiok krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Betzold speelt de bal door. Fortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwit verovert de bal door een tackle van achteren. Gwit schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Los Comunas 0:15

71e minuut.
Ivannisevich rent richting de bal. Ivannisevich passt de bal met de wreef. Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Los Comunas 0:16

73e minuut.
Gwit bereikt de bal nog maar net als eerste. Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Betzold passt de bal in één keer door. Lelel is nu in balbezit. Lelel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Los Comunas 0:17

73e minuut.
Marga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Black, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osuna verovert de bal door een tackle van achteren. Osuna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Lelel onderschept slim de pass. Lelel geeft de bal voor. Klungelig pakt Sỹ Phú de bal. Osuna rent richting de bal. Osuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Los Comunas 0:18

79e minuut.
Jonak draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Sỹ Phú trapt de bal weg van het doel. Daar is Jonak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pinga heeft problemen om de bal te vangen. Ivannisevich rent richting de bal. Ivannisevich geeft een lange en hoge pass. Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Betzold haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bestry rent richting de bal. Zuhrić onderschept slim de pass. Zuhrić geeft een lange en hoge pass. Osuna rent richting de bal. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Los Comunas 0:19

83e minuut.
Marga passt de bal in één keer door. Manca is nu in balbezit. Manca passt de bal met de wreef. Gwit bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Los Comunas 0:20

87e minuut.
Klon rent richting de bal. Ivannisevich onderschept slim de pass. Ivannisevich met een sublieme pass. Betzold is nu in balbezit. Betzold haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivannisevich is nu in balbezit. Ivannisevich probeert naar een medespeler te passen. Osuna rent richting de bal. Osuna geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khayeraz F.C. 84%, Los Comunas 16%.
Khayeraz F.C. - Los Comunas 0:20