Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Comunas Khayeraz F.C.
Treino Meias 352 Tactiek 4-1-4-1
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
33 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 21.8
very good Schieten weak
good Passen average
average Verdedigen poor


4e minuut.
Jones passt de bal met de wreef. Betzold rent richting de bal. Betzold probeert naar een medespeler te passen. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Boileau passt de bal zonder na te denken. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú rent richting de bal. Osuna onderschept slim de pass. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Betzold rent richting de bal. Zuhrić is nu in balbezit. Zuhrić speelt de bal door. Osuna rent richting de bal. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Khayeraz F.C. 1:0

11e minuut.
Byrt passt de bal met de wreef. Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Betzold passt de bal in één keer door. Daar is Boileau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boileau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Osuna rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zuhrić neemt de hoekschop. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Zuhrić is nu in balbezit. Daar is Zuhrić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuhrić geeft de bal voor. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Khayeraz F.C. 2:0

21e minuut.
Betzold is nu in balbezit. Betzold met een sublieme pass. Zuhrić met een sublieme pass. Osuna is nu in balbezit. Osuna schiet op doel. Pilch bokst de bal weg.

23e minuut.
Daar is Osuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osuna krijgt een gele kaart. Bandeira roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bandeira kan niet meer verder spelen.

34e minuut.
Żuczek probeert naar een medespeler te passen. Zuhrić is nu in balbezit. Zuhrić probeert naar een medespeler te passen. Osuna is nu in balbezit. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Żuczek heeft problemen om de bal te vangen. Bestry maakt een afschuwelijke overtreding. Żuczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dumiok zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Osuna de bal. Osuna schiet op doel. Pilch bokst de bal weg.

39e minuut.
Ivannisevich geeft een hoge lob. Boileau kopt de bal weg. Zuhrić rent richting de bal. Betzold is nu in balbezit. Betzold schiet op doel. Pilch bokst de bal weg.

41e minuut.
Jones onderschept slim de pass. Jones geeft een hoge lob. Boileau is nu in balbezit. Boileau schiet op doel. Pilch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Khayeraz F.C. 3:0

44e minuut.
Osuna rent richting de bal. Osuna met een sublieme pass. Betzold is nu in balbezit. Betzold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Khayeraz F.C. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Comunas 22%, Khayeraz F.C. 78%.
Los Comunas - Khayeraz F.C. 4:0

48e minuut.
Żuczek onderschept slim de pass. Żuczek probeert naar een medespeler te passen. Bestry is nu in balbezit. Betzold verovert de bal door een tackle van achteren. Betzold geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Sỹ Phú rent richting de bal. Boileau onderschept slim de pass. Boileau passt de bal zonder na te denken. Osuna is nu in balbezit. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuhrić is nu in balbezit. Zuhrić speelt de bal door. Osuna is nu in balbezit. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Betzold onderschept slim de pass. Betzold speelt de bal door. Boileau rent richting de bal. Boileau haalt uit met een fantastische trap. Sỹ Phú probeert de bal aan de voet te houden. Pilch bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Byrt is nu in balbezit. Byrt geeft de bal voor. Zuhrić rent richting de bal. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna schiet op doel. Paal! Pilch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Bestry heeft problemen om de bal te vangen. Zuhrić rent richting de bal. Zuhrić met een sublieme pass. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Jones onderschept slim de pass. Jones probeert naar een medespeler te passen. Osuna rent richting de bal. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Khayeraz F.C. 5:0

75e minuut.
Betzold met een sublieme pass. Pinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau onderschept slim de pass. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna schiet op doel. Pilch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Khayeraz F.C. 6:0

78e minuut.
Betzold passt de bal met de wreef. Zuhrić rent richting de bal. Zuhrić probeert naar een medespeler te passen. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna draait met de bal, schiet en ... Pilch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Klon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Khayeraz F.C. 7:0

79e minuut.
Black geeft een hoge lob. Marga rent richting de bal. Marga passt de bal met de wreef. Zuhrić probeert naar een medespeler te passen. Betzold rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zuhrić zal de hoekschop nemen. Osuna maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Khayeraz F.C. 8:0

83e minuut.
Black kopt de bal weg. Zuhrić rent richting de bal. Zuhrić speelt de bal door. Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Betzold draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Comunas 29%, Khayeraz F.C. 71%.
Los Comunas - Khayeraz F.C. 8:0