Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caldeirelli São Bahia F C
Normal Tactiek 532 basica
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 35.3
poor Schieten very good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Michnowicz passt de bal met de wreef. Saccomando is nu in balbezit. Saccomando speelt de bal door. Fiabane rent richting de bal. Fiabane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lopes Alcântara met een harde bal richting middenveld. Fiabane is nu in balbezit. Fiabane passt de bal in één keer door. Hayrapetyan is nu in balbezit. Hayrapetyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - São Bahia F C 0:1

8e minuut.
Ladeira passt de bal zonder na te denken. Saccomando is nu in balbezit. Saccomando passt de bal zonder na te denken. Hayrapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrapetyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - São Bahia F C 0:2

12e minuut.
Michnowicz passt de bal zonder na te denken. Fiabane rent richting de bal. Fiabane passt de bal in één keer door. Hayrapetyan heeft problemen om de bal te vangen. Hayrapetyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Suarão de bal onder controle te krijgen. Fiabane geeft de bal voor. Saccomando rent richting de bal. Saccomando haalt uit met een fantastische trap. Quintanilha probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Fiabane speelt de bal door. Hayrapetyan is nu in balbezit. Hayrapetyan passt de bal met de wreef. Saccomando is nu in balbezit. Saccomando haalt uit met een fantastische trap. Lopes Alcântara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Hayrapetyan is nu in balbezit. Hayrapetyan geeft een hoge lob. Quintanilha kopt de bal weg. Hayrapetyan probeert de bal met de borst te controleren. Hayrapetyan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fiabane met een sublieme pass. Saccomando is nu in balbezit. Saccomando passt de bal zonder na te denken. Hayrapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrapetyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hayrapetyan is nu in balbezit. Hayrapetyan passt de bal in één keer door. Saccomando is nu in balbezit. Saccomando haalt uit met een fantastische trap. Lopes Alcântara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - São Bahia F C 0:3

28e minuut.
Suarão is nu in balbezit. Hayrapetyan onderschept slim de pass. Hayrapetyan speelt de bal door. Saccomando is nu in balbezit. Saccomando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - São Bahia F C 0:4

31e minuut.
Quintanilha geeft de bal voor. Inworp. Michnowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saccomando rent richting de bal. Saccomando geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Cacetada de bal. Saccomando is nu in balbezit. Saccomando passt de bal in één keer door. Hayrapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrapetyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ladeira kopt de bal weg. Daar is Michnowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Britador tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Britador krijgt een gele kaart. Michnowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Strzelecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hayrapetyan krijgt zijn hoofd ertegen. Lopes Alcântara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - São Bahia F C 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caldeirelli 78%, São Bahia F C 22%.
Caldeirelli - São Bahia F C 0:5

48e minuut.
Fiabane verovert de bal door een tackle van achteren. Fiabane met een sublieme pass. Hayrapetyan rent richting de bal. Saccomando rent richting de bal. Saccomando draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Michnowicz is nu in balbezit. Michnowicz geeft de bal voor. Quintanilha kopt de bal weg. Hayrapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrapetyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Michnowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saccomando is nu in balbezit. Saccomando geeft de bal voor. Hayrapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrapetyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lopes Alcântara speelt de bal door. Fiabane kopt de bal weg. Klungelig pakt Drumond de bal. Hayrapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrapetyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Beiçola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiabane rent richting de bal. Beiçola maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Beiçola naar de kleedkamers voor een vroege douche.

62e minuut.
Ladeira passt de bal zonder na te denken. Michnowicz geeft een hoge lob. Hayrapetyan rent richting de bal. Hayrapetyan draait met de bal, schiet en ... Lopes Alcântara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - São Bahia F C 0:6

65e minuut.
Daar is Britador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strzelecki is nu in balbezit. Strzelecki passt de bal met de wreef. Saccomando is nu in balbezit. Saccomando geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Michnowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Michnowicz passt de bal met de wreef. Saccomando bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccomando haalt uit met een fantastische trap. Lopes Alcântara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - São Bahia F C 0:7

78e minuut.
Maya rent richting de bal. Hayrapetyan onderschept slim de pass. Hayrapetyan passt de bal in één keer door. Saccomando rent richting de bal. Saccomando schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - São Bahia F C 0:8

81e minuut.
Daar is Fiabane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ladeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladeira passt de bal zonder na te denken. Hayrapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrapetyan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - São Bahia F C 0:9

83e minuut.
Michnowicz met een sublieme pass. Tcheco is nu in balbezit. Ladeira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tcheco moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tcheco kan niet meer verder spelen. Mota komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Drumond geeft de bal voor. Fiabane rent richting de bal. Fiabane passt de bal zonder na te denken. Saccomando bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccomando schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Mota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michnowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Michnowicz probeert naar een medespeler te passen. Saccomando is nu in balbezit. Saccomando haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caldeirelli 79%, São Bahia F C 21%.
Caldeirelli - São Bahia F C 0:9