Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Derivados F.C Caldeirelli
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Britador probeert naar een medespeler te passen. Barros heeft problemen om de bal te vangen. Barros speelt de bal door. Ceará is nu in balbezit. Ceará haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Derivados F.C - Caldeirelli 1:0

11e minuut.
Pikachu met de inworp. Marcão rent richting de bal. Maya maakt een afschuwelijke overtreding. Maya krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Pikachu heeft problemen om de bal te vangen. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Britador begaat een overtreding. Ferreira moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ferreira kan niet meer verder spelen. Parnaíba komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Maya kopt de bal weg. Parnaíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mota krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Maya speelt de bal door. Inworp. Pikachu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Barros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barros geeft een lange en hoge pass. Lopes Alcântara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Daar is Maya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcão rent richting de bal. Marcão probeert naar een medespeler te passen. Ceará rent richting de bal. Ceará schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Britador verovert de bal door een tackle van achteren. Britador passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pikachu de bal. Ouro Olímpico verovert de bal door een tackle van achteren. Ouro Olímpico schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pikachu kopt de bal weg. Mota probeert de bal met de borst te controleren. Roncolho probeert naar een medespeler te passen. Marcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcão schiet op doel. Lopes Alcântara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derivados F.C 50%, Caldeirelli 50%.
Derivados F.C - Caldeirelli 1:0

50e minuut.
Lopes Alcântara trapt de bal weg van het doel. Inworp. Grilo met de inworp. Roncolho is nu in balbezit. Roncolho geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Britador bereikt de bal nog maar net als eerste. Britador passt de bal in één keer door. Querubim rent richting de bal. Ouro Olímpico verovert de bal door een tackle van achteren. Ouro Olímpico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mota is nu in balbezit. Marcão verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará is nu in balbezit. Ceará draait met de bal, schiet en ... Quintanilha probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ouro Olímpico kopt de bal weg. Daar is Roncolho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roncolho passt de bal zonder na te denken. Marcão is nu in balbezit. Marcão geeft een hoge lob. Lopes Alcântara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Collor verovert de bal door een tackle van achteren. Parnaíba onderschept slim de pass. Parnaíba passt de bal in één keer door. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Parnaíba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Criciúma komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derivados F.C 42%, Caldeirelli 58%.
Derivados F.C - Caldeirelli 1:0