Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NJR FC Lobão Epidemia FC
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 39
weak Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Lenzi kopt de bal weg. Koszaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszaliński met een sublieme pass. Klungelig pakt Batıkan de bal. Batıkan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Melnichuk probeert naar een medespeler te passen. Koszaliński rent richting de bal. Koszaliński passt de bal met de wreef. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zavalený speelt de bal door. Batıkan heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Nicoletti zijn tegenspeler op de grond. Nicoletti krijgt een gele kaart. Batıkan raakt geblesseerd tijdens het duel. Balcerowicz met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oltenescu probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
NJR FC - Lobão Epidemia FC 0:1

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dreher niet meer kan verder spelen. da Cuíca komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Colatusso heeft problemen om de bal te vangen. Koszaliński rent richting de bal. Koszaliński geeft een hoge lob. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Melnichuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnichuk passt de bal in één keer door. Belo bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koszaliński zal de hoekschop nemen. da Cuíca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oltenescu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Melnichuk passt de bal in één keer door. Batıkan heeft problemen om de bal te vangen. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. da Cuíca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NJR FC - Lobão Epidemia FC 0:2

22e minuut.
Zavalený met een snelle inworp. Balcerowicz rent richting de bal. Balcerowicz passt de bal zonder na te denken. Koszaliński rent richting de bal. Koszaliński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Oltenescu de bal. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NJR FC - Lobão Epidemia FC 0:3

24e minuut.
Zavalený bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavalený geeft de bal voor. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu schiet op doel. Lens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Oltenescu kopt de bal weg. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. da Cuíca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NJR FC - Lobão Epidemia FC 0:4

27e minuut.
Kuerten probeert naar een medespeler te passen. Lee heeft problemen om de bal te vangen. Batıkan rent richting de bal. Batıkan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Melnichuk speelt de bal door. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu passt de bal in één keer door. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
da Cuíca trapt de bal weg van het doel. Balcerowicz kopt de bal weg. Daar is Alckmin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Melnichuk heeft problemen om de bal te vangen. Lee rent richting de bal. Melnichuk begaat een overtreding. Lee raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Lenzi met een snelle inworp. Melnichuk is nu in balbezit. Melnichuk geeft een hoge lob. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. da Cuíca bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. da Cuíca met een sublieme pass. Melnichuk kopt de bal weg. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Scamă trapt de bal weg van het doel. Melnichuk kopt de bal weg. Oltenescu rent richting de bal. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NJR FC 82%, Lobão Epidemia FC 18%.
NJR FC - Lobão Epidemia FC 0:4

51e minuut.
Canhoto heeft problemen om de bal te vangen. Batıkan verovert de bal door een tackle van achteren. Nicoletti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nicoletti krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

59e minuut.
Alckmin probeert de bal met de borst te controleren. Batıkan rent richting de bal. Alckmin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Batıkan raakt geblesseerd tijdens het duel. Batıkan neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... da Cuíca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NJR FC - Lobão Epidemia FC 0:5

69e minuut.
Belo kan de bal niet met de borst controleren. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... Lens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NJR FC - Lobão Epidemia FC 0:6

72e minuut.
Zavalený rent richting de bal. Zavalený met een sublieme pass. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan draait met de bal, schiet en ... Alckmin probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zavalený zal de hoekschop nemen. Koszaliński rent richting de bal. Koszaliński geeft een lange en hoge pass. da Cuíca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Oltenescu de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NJR FC - Lobão Epidemia FC 0:7

76e minuut.
Belo rent richting de bal. Belo speelt de bal door. Klungelig pakt Batıkan de bal. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NJR FC - Lobão Epidemia FC 0:8

78e minuut.
Zavalený probeert naar een medespeler te passen. Batıkan rent richting de bal. Batıkan met een sublieme pass. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Canhoto rent richting de bal. Balcerowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Balcerowicz geeft de bal voor. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Inworp. Fontana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balcerowicz speelt de bal door. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NJR FC - Lobão Epidemia FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NJR FC 63%, Lobão Epidemia FC 37%.
NJR FC - Lobão Epidemia FC 0:9