Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C MaÁCre´S Khayeraz F.C.
5-3C-1L-1 Tactiek 4-1-4-1
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 22.6
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Ordoñez probeert naar een medespeler te passen. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu passt de bal met de wreef. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Khayeraz F.C. 1:0

13e minuut.
Manca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Arrieta verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Arrieta passt de bal met de wreef. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Black is nu in balbezit. Kielar verovert de bal door een tackle van achteren. Kielar geeft de bal voor. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Khayeraz F.C. 2:0

16e minuut.
Kielar verovert de bal door een tackle van achteren. Kielar geeft de bal voor. Klungelig pakt Bandeira de bal. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Khayeraz F.C. 3:0

17e minuut.
Marga speelt de bal door. Black is nu in balbezit. Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Khayeraz F.C. 4:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinga met een snelle inworp. Kielar geeft een lange en hoge pass. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Manca de bal. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu geeft een lange en hoge pass. Kurucsai heeft problemen om de bal te vangen. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Khayeraz F.C. 5:0

29e minuut.
Pérez Arrieta passt de bal in één keer door. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu speelt de bal door. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Khayeraz F.C. 6:0

38e minuut.
Năstăsoiu geeft de bal voor. Mozer is nu in balbezit. Mozer geeft een lange en hoge pass. Pérez Arrieta is nu in balbezit. Pérez Arrieta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Khayeraz F.C. 7:0

43e minuut.
Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Fortes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manca is nu in balbezit. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Khayeraz F.C. 8:0

45e minuut.
Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pinga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Khayeraz F.C. 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C MaÁCre´S 18%, Khayeraz F.C. 82%.
F.C MaÁCre´S - Khayeraz F.C. 9:0

46e minuut.
Karpuzov met een sublieme pass. Kielar rent richting de bal. Kielar passt de bal in één keer door. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Bestry rent richting de bal. Pinta Azul rent richting de bal. Pérez Arrieta probeert naar een medespeler te passen. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Jaspe met een sublieme pass. Poças rent richting de bal. Poças passt de bal met de wreef. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Khayeraz F.C. 10:0

57e minuut.
Pérez Arrieta met een sublieme pass. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Khayeraz F.C. 11:0

79e minuut.
Kurucsai speelt de bal door. Năstăsoiu geeft een hoge lob. Kurucsai kopt de bal weg. Pérez Arrieta rent richting de bal. Pérez Arrieta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Khayeraz F.C. 12:0

85e minuut.
Mozer probeert de bal aan de voet te houden. Bandeira rent richting de bal. Bandeira geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pérez Arrieta de bal. Pérez Arrieta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Năstăsoiu geeft een lange en hoge pass. Manca kopt de bal weg. Pérez Arrieta probeert naar een medespeler te passen. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Khayeraz F.C. 13:0

90e minuut.
Daar is Manca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez geeft een hoge lob. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Khayeraz F.C. 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C MaÁCre´S 17%, Khayeraz F.C. 83%.
F.C MaÁCre´S - Khayeraz F.C. 14:0