Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Khayeraz F.C. F.C MaÁCre´S
4-1-4-1 Tactiek 5-3C-1L-1
35% Balbezit 65%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.4 gemiddelde waardering 48.1
zwak Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Pérez Arrieta speelt de bal door. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu met een sublieme pass. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel. Pilch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Kielar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karpuzov de bal. Karpuzov geeft een hoge lob. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai schiet op doel. Pilch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Năstăsoiu zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Kurucsai de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ordoñez passt de bal in één keer door. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu geeft de bal voor. Daar is Kurucsai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurucsai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - F.C MaÁCre´S 0:1

15e minuut.
Kielar passt de bal met de wreef. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu met een sublieme pass. Kurucsai heeft problemen om de bal te vangen. Kurucsai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap. Sỹ Phú rent richting de bal. Kielar begaat een overtreding. Kielar krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ordoñez passt de bal in één keer door. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu passt de bal in één keer door. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel. Pilch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Inworp. Năstăsoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ordoñez met een sublieme pass. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pérez Arrieta passt de bal in één keer door. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu geeft de bal voor. Daar is Kurucsai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - F.C MaÁCre´S 0:2

34e minuut.
Năstăsoiu geeft een hoge lob. Pinga kopt de bal weg. Pérez Arrieta speelt de bal door. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu geeft een lange en hoge pass. Paal!

35e minuut.
Pérez Arrieta rent richting de bal. Pérez Arrieta geeft een lange en hoge pass. Mozer is nu in balbezit. Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai schiet op doel. Pilch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - F.C MaÁCre´S 0:3

38e minuut.
Pérez Arrieta probeert naar een medespeler te passen. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu geeft een lange en hoge pass. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Pilch bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - F.C MaÁCre´S 0:4

40e minuut.
Bestry heeft problemen om de bal te vangen. Ordoñez onderschept slim de pass. Ordoñez speelt de bal door. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - F.C MaÁCre´S 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khayeraz F.C. 84%, F.C MaÁCre´S 16%.
Khayeraz F.C. - F.C MaÁCre´S 0:5

62e minuut.
Black bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Arrieta verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Arrieta probeert naar een medespeler te passen. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Pilch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez passt de bal zonder na te denken. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Pilch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - F.C MaÁCre´S 0:6

75e minuut.
Năstăsoiu met een snelle inworp. Pérez Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Arrieta passt de bal met de wreef. Kielar is nu in balbezit. Kielar geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - F.C MaÁCre´S 0:7

77e minuut.
Klon onderschept slim de pass. Ordoñez verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pérez Arrieta passt de bal in één keer door. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Năstăsoiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kurucsai maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

87e minuut.
Ordoñez speelt de bal door. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu geeft de bal voor. Kurucsai heeft problemen om de bal te vangen. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Pilch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - F.C MaÁCre´S 0:8

89e minuut.
Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai passt de bal met de wreef. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu geeft de bal voor. Kurucsai maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khayeraz F.C. 76%, F.C MaÁCre´S 24%.
Khayeraz F.C. - F.C MaÁCre´S 0:8