Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobão Epidemia FC Caldeirelli
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten poor
adequate Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Melnichuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koszaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszaliński geeft een lange en hoge pass. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. Lopes Alcântara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Melnichuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnichuk geeft een hoge lob. Drumond heeft problemen om de bal te vangen. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - Caldeirelli 1:0

6e minuut.
Mezenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezenga geeft de bal voor. Inworp. Kostroun met een snelle inworp. Koszaliński geeft een lange en hoge pass. Lopes Alcântara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Koszaliński passt de bal in één keer door. Batıkan rent richting de bal. Maya rent richting de bal. Batıkan onderschept slim de pass. Batıkan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Doeltrap. Quintanilha trapt de bal weg van het doel. Batıkan kopt de bal weg. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - Caldeirelli 2:0

13e minuut.
Melnichuk passt de bal zonder na te denken. Zavalený is nu in balbezit. Zavalený met een sublieme pass. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Zavalený geeft een lange en hoge pass. Cacetada probeert de bal met de borst te controleren. Koszaliński probeert naar een medespeler te passen. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan schiet op doel. Lopes Alcântara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - Caldeirelli 3:0

19e minuut.
Zavalený is nu in balbezit. Mota begaat een overtreding. Zavalený is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balcerowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Drumond is nu in balbezit. Batıkan rent richting de bal. Batıkan speelt de bal door. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... Lopes Alcântara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Cacetada rent richting de bal. Cacetada passt de bal in één keer door. Mezenga is nu in balbezit. Oltenescu onderschept slim de pass. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... Lopes Alcântara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Zavalený met een snelle inworp. Batıkan is nu in balbezit. Mezenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan verovert de bal door een tackle van achteren. Batıkan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Balcerowicz kopt de bal weg. Daar is Suarão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan schiet op doel. Lopes Alcântara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - Caldeirelli 4:0

31e minuut.
Batıkan verovert de bal door een tackle van achteren. Batıkan passt de bal in één keer door. Suarão bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu onderschept slim de pass. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Batıkan geeft de bal voor. Daar is Cacetada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszaliński rent richting de bal. Koszaliński passt de bal in één keer door. Melnichuk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Melnichuk verovert de bal door een tackle van achteren. Melnichuk met een sublieme pass. Zavalený bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavalený geeft een hoge lob. Oltenescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - Caldeirelli 5:0

36e minuut.
Drumond bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan verovert de bal door een tackle van achteren. Zavalený speelt de bal door. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
Fontana geeft een hoge lob. Koszaliński kopt de bal weg. Mezenga kan de bal niet met de borst controleren. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... Lopes Alcântara bokst de bal weg.

44e minuut.
Zavalený heeft problemen om de bal te vangen. Zavalený speelt de bal door. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu schiet op doel. Lopes Alcântara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - Caldeirelli 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobão Epidemia FC 19%, Caldeirelli 81%.
Lobão Epidemia FC - Caldeirelli 6:0

51e minuut.
Balcerowicz probeert naar een medespeler te passen. Zavalený is nu in balbezit. Zavalený passt de bal in één keer door. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Melnichuk probeert naar een medespeler te passen. Batıkan rent richting de bal. Batıkan passt de bal met de wreef. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... Lopes Alcântara bokst de bal weg.

58e minuut.
Koszaliński heeft problemen om de bal te vangen. Koszaliński passt de bal in één keer door. Melnichuk geeft een hoge lob. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Oltenescu heeft problemen om de bal te vangen. Batıkan rent richting de bal. Oltenescu rent richting de bal. Batıkan is nu in balbezit. Batıkan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lopes Alcântara probeert wanhopig de bal te grijpen. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. Lopes Alcântara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - Caldeirelli 7:0

80e minuut.
Quintanilha rent richting de bal. Quintanilha geeft een hoge lob. Koszaliński kopt de bal weg. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Balcerowicz kopt de bal weg. Inworp. Maya met een snelle inworp. Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Drumond heeft problemen om de bal te vangen. Oltenescu rent richting de bal. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan draait met de bal, schiet en ... Lopes Alcântara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - Caldeirelli 8:0

84e minuut.
Zavalený met de inworp. Daar is Balcerowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balcerowicz speelt de bal door. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Suarão met een harde bal richting middenveld. Balcerowicz kopt de bal weg. Batıkan rent richting de bal. Batıkan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lopes Alcântara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Batıkan speelt de bal door. Oltenescu is nu in balbezit. Batıkan is nu in balbezit. Batıkan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Suarão de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobão Epidemia FC 21%, Caldeirelli 79%.
Lobão Epidemia FC - Caldeirelli 8:0