Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caldeirelli Lobão Epidemia FC
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 40.8
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


11e minuut.
Cacetada geeft een hoge lob. Kostroun rent richting de bal. Collor begaat een overtreding. Kostroun roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kostroun kan niet meer verder spelen. Collor speelt de bal door. Italiano komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Cacetada rent richting de bal. Batıkan verovert de bal door een tackle van achteren. Batıkan passt de bal met de wreef. Koszaliński rent richting de bal. Koszaliński geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Melnichuk verovert de bal door een tackle van achteren. Melnichuk passt de bal in één keer door. Koszaliński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oltenescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Maya bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan onderschept slim de pass. Batıkan speelt de bal door. Daar is Oltenescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - Lobão Epidemia FC 0:1

24e minuut.
Garrido rent richting de bal. Balcerowicz is nu in balbezit. Balcerowicz passt de bal met de wreef. Zavalený rent richting de bal. Zavalený geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Maya bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerowicz onderschept slim de pass. Balcerowicz speelt de bal door. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. Lopes Alcântara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balcerowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barboza komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Barboza met een sublieme pass. Zavalený speelt de bal door. Drumond bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan onderschept slim de pass. Batıkan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Cacetada geeft de bal voor. Inworp. Koszaliński met de inworp. Batıkan is nu in balbezit. Batıkan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Barboza met een sublieme pass. Oltenescu rent richting de bal. Mota rent richting de bal. Oltenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Oltenescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oltenescu met een sublieme pass. Batıkan rent richting de bal. Batıkan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Suarão de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Daar is Britador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suarão probeert naar een medespeler te passen. Batıkan is nu in balbezit. Batıkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Quintanilha trapt de bal weg van het doel. Melnichuk kopt de bal weg. Cacetada geeft een hoge lob. Ouro Olímpico bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouro Olímpico haalt uit met een fantastische trap. Scamă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caldeirelli 74%, Lobão Epidemia FC 26%.
Caldeirelli - Lobão Epidemia FC 0:1

46e minuut.
Oltenescu passt de bal met de wreef. Koszaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszaliński speelt de bal door. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - Lobão Epidemia FC 0:2

52e minuut.
Fontana geeft een lange en hoge pass. Melnichuk rent richting de bal. Melnichuk passt de bal in één keer door. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - Lobão Epidemia FC 0:3

55e minuut.
Batıkan met een sublieme pass. Oltenescu is nu in balbezit. Batıkan is nu in balbezit. Batıkan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Quintanilha de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Melnichuk passt de bal met de wreef. Koszaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszaliński probeert naar een medespeler te passen. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Barboza de bal. Barboza met een sublieme pass. Melnichuk probeert naar een medespeler te passen. Batıkan rent richting de bal. Batıkan schiet op doel. Lopes Alcântara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Melnichuk passt de bal zonder na te denken. Suarão bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu onderschept slim de pass. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... Lopes Alcântara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - Lobão Epidemia FC 0:4

72e minuut.
Quintanilha geeft een lange en hoge pass. Italiano rent richting de bal. Met opzet legt Collor zijn tegenspeler op de grond. Italiano roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Italiano kan niet meer verder spelen. Baley komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Batıkan rent richting de bal. Oltenescu is nu in balbezit. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Melnichuk heeft problemen om de bal te vangen. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu passt de bal in één keer door. Batıkan rent richting de bal. Batıkan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caldeirelli 69%, Lobão Epidemia FC 31%.
Caldeirelli - Lobão Epidemia FC 0:4