Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NJR FC Derivados F.C
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


18e minuut.
Marcão speelt de bal door. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Alckmin is nu in balbezit. Ceará verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kuerten is nu in balbezit. Querubim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuerten onderschept slim de pass. Lee rent richting de bal. Lee draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NJR FC - Derivados F.C 1:0

26e minuut.
Belo is nu in balbezit. Ceará tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alckmin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kuerten is nu in balbezit. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee schiet op doel. Mazaropi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NJR FC - Derivados F.C 2:0

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Lee de bal onder controle te krijgen. Kuerten rent richting de bal. Querubim rent richting de bal. Kuerten onderschept slim de pass. Kuerten schiet op doel. Mazaropi bokst de bal weg.

32e minuut.
Kuerten bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikachu is nu in balbezit. Kuerten verovert de bal door een tackle van achteren. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Roncolho probeert naar een medespeler te passen. Marcão rent richting de bal. Marcão met een sublieme pass. Ceará is nu in balbezit. Ceará schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mazaropi trapt de bal weg van het doel. Canhoto kopt de bal weg. Ferreira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NJR FC 40%, Derivados F.C 60%.
NJR FC - Derivados F.C 2:0

80e minuut.
Lenzi geeft een hoge lob. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pacaembu zijn tegenspeler op de grond. Pacaembu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

81e minuut.
Diniz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diniz met een snel genomen vrije trap. Lens speelt de bal door. Lenzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NJR FC 43%, Derivados F.C 57%.
NJR FC - Derivados F.C 2:0