Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eagles Football Club São Bahia F C
Normal Tactiek 532 basica
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
21.5 gemiddelde waardering 37.9
poor Schieten solid
poor Passen weak
average Verdedigen average


19e minuut.
Acreano heeft problemen om de bal te vangen. Alvim bereikt de bal nog maar net als eerste. Acreano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvim geeft de bal voor. Hayrapetyan krijgt zijn hoofd ertegen. Aprelino bokst de bal weg.

21e minuut.
Ladeira geeft een hoge lob. Hayrapetyan heeft problemen om de bal te vangen. Fiabane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiabane geeft de bal voor. Hayrapetyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Fiabane geeft een hoge lob. Galassi Amaral heeft problemen om de bal te vangen. Hayrapetyan rent richting de bal. Hayrapetyan haalt uit met een fantastische trap. Aprelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eagles Football Club - São Bahia F C 0:1

38e minuut.
Ladeira probeert naar een medespeler te passen. Fiabane met een sublieme pass. Saccomando probeert naar een medespeler te passen. Hayrapetyan rent richting de bal. Hayrapetyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eagles Football Club - São Bahia F C 0:2

40e minuut.
Bertoldo met een snelle inworp. Cirilo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alvim. Alvim krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eagles Football Club 67%, São Bahia F C 33%.
Eagles Football Club - São Bahia F C 0:2

56e minuut.
Fiabane probeert naar een medespeler te passen. Daar is Calderano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayrapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccomando is nu in balbezit. Saccomando haalt uit met een fantastische trap. Aprelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Cirilo rent richting de bal. Alvim verovert de bal door een tackle van achteren. Alvim probeert naar een medespeler te passen. Hayrapetyan is nu in balbezit. Hayrapetyan haalt uit met een fantastische trap. Aprelino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eagles Football Club - São Bahia F C 0:3

62e minuut.
Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Bertoldo onderschept slim de pass. Bertoldo geeft de bal voor. Hayrapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrapetyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fiabane passt de bal met de wreef. Hayrapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrapetyan passt de bal met de wreef. Saccomando bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccomando schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fiabane verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Fiabane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiabane probeert naar een medespeler te passen. Hayrapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrapetyan draait met de bal, schiet en ... Aprelino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Saccomando rent richting de bal. Saccomando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eagles Football Club - São Bahia F C 0:4

73e minuut.
Zimmer onderschept slim de pass. Zimmer probeert naar een medespeler te passen. Paim speelt de bal door. Hayrapetyan is nu in balbezit. Hayrapetyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Fiabane kopt de bal weg. Cirilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilo passt de bal in één keer door. Saccomando rent richting de bal. Saccomando draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Aires bereikt de bal nog maar net als eerste. Aires geeft een lange en hoge pass. Hayrapetyan rent richting de bal. Hayrapetyan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Calderano de bal onder controle te krijgen. Aprelino bokst de bal weg.

87e minuut.
Alvim rent richting de bal. Ladeira probeert naar een medespeler te passen. Calderano rent richting de bal. Hayrapetyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hayrapetyan haalt uit met een fantastische trap. Aprelino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eagles Football Club 68%, São Bahia F C 32%.
Eagles Football Club - São Bahia F C 0:4