Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Derivados F.C Eagles Football Club
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Roncolho verovert de bal door een tackle van achteren. Roncolho probeert naar een medespeler te passen. Ceará heeft problemen om de bal te vangen. Ceará haalt uit met een fantastische trap. Aprelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Derivados F.C - Eagles Football Club 1:0

6e minuut.
Acreano is nu in balbezit. Roncolho verovert de bal door een tackle van achteren. Roncolho speelt de bal door. Ceará rent richting de bal. Ceará draait met de bal, schiet en ... Aprelino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
da Fonseca passt de bal zonder na te denken. Querubim is nu in balbezit. Raparigueiro onderschept slim de pass. Raparigueiro draait met de bal, schiet en ... Mazaropi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Derivados F.C - Eagles Football Club 1:1

14e minuut.
Diniz is nu in balbezit. Zimmer onderschept slim de pass. Zimmer probeert naar een medespeler te passen. Raparigueiro heeft problemen om de bal te vangen. Raparigueiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pikachu rent richting de bal. Raparigueiro verovert de bal door een tackle van achteren. da Fonseca rent richting de bal. da Fonseca draait met de bal, schiet en ... Mazaropi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Derivados F.C - Eagles Football Club 1:2

26e minuut.
Ferreira passt de bal zonder na te denken. Ceará is nu in balbezit. Zimmer is nu in balbezit. Ceará onderschept slim de pass. Ceará haalt uit met een fantastische trap. Aprelino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derivados F.C 52%, Eagles Football Club 48%.
Derivados F.C - Eagles Football Club 1:2

66e minuut.
da Fonseca is nu in balbezit. da Fonseca speelt de bal door. Raparigueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Raparigueiro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Querubim de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cirilo speelt de bal door. da Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. da Fonseca passt de bal met de wreef. Raparigueiro is nu in balbezit. Raparigueiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Derivados F.C - Eagles Football Club 1:3

81e minuut.
Grilo speelt de bal door. Pikachu is nu in balbezit. Raparigueiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raparigueiro krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Mazaropi met een sublieme pass. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará speelt de bal door. Marcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
da Fonseca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Virgem komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derivados F.C 65%, Eagles Football Club 35%.
Derivados F.C - Eagles Football Club 1:3