Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Khayeraz F.C. Lobão Epidemia FC
4-1-4-1 Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 41.4
weak Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Marga met een sublieme pass. Black is nu in balbezit. Oltenescu maakt een afschuwelijke overtreding. Oltenescu krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Batıkan heeft problemen om de bal te vangen. Batıkan passt de bal zonder na te denken. Mozer rent richting de bal. Oltenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oltenescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Balcerowicz geeft de bal voor. Sỹ Phú kopt de bal weg. Melnichuk met een sublieme pass. Batıkan rent richting de bal. Batıkan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bestry is nu in balbezit. Balcerowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Balcerowicz speelt de bal door. Marga rent richting de bal. Marga draait met de bal, schiet en ... Scamă bokst de bal weg.

12e minuut.
Zavalený geeft de bal voor. Daar is Klon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batıkan is nu in balbezit. Batıkan draait met de bal, schiet en ... Mozer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Balcerowicz rent richting de bal. Balcerowicz geeft de bal voor. Sỹ Phú geeft de bal voor. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Mozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavalený is nu in balbezit. Zavalený geeft de bal voor. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bandeira is nu in balbezit. Bandeira geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fontana met de inworp. Zavalený geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu onderschept slim de pass. Fortes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oltenescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Batıkan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Lobão Epidemia FC 0:1

24e minuut.
Marga met een sublieme pass. Klungelig pakt Bestry de bal. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Lobão Epidemia FC 0:2

26e minuut.
Fontana probeert naar een medespeler te passen. Zavalený heeft problemen om de bal te vangen. Zavalený passt de bal in één keer door. Batıkan heeft problemen om de bal te vangen. Batıkan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Lobão Epidemia FC 0:3

27e minuut.
Batıkan speelt de bal door. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oltenescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Melnichuk speelt de bal door. Koszaliński rent richting de bal. Koszaliński passt de bal met de wreef. Batıkan is nu in balbezit. Batıkan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kostroun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostroun speelt de bal door. Koszaliński probeert naar een medespeler te passen. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pinga kan de bal niet met de borst controleren. Koszaliński onderschept slim de pass. Koszaliński met een sublieme pass. Zavalený rent richting de bal. Zavalený geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klon heeft problemen om de bal te vangen. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Lobão Epidemia FC 0:4

45e minuut.
Kostroun is nu in balbezit. Kostroun geeft een hoge lob. Bestry is nu in balbezit. Batıkan rent richting de bal. Batıkan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khayeraz F.C. 67%, Lobão Epidemia FC 33%.
Khayeraz F.C. - Lobão Epidemia FC 0:4

50e minuut.
Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú geeft een lange en hoge pass. Balcerowicz met een sublieme pass. Batıkan heeft problemen om de bal te vangen. Batıkan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Lobão Epidemia FC 0:5

54e minuut.
Sỹ Phú geeft de bal voor. Inworp. Koszaliński met een snelle inworp. Batıkan is nu in balbezit. Batıkan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Lobão Epidemia FC 0:6

56e minuut.
Zeka rent richting de bal. Zeka geeft de bal voor. Klungelig pakt Klon de bal. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Lobão Epidemia FC 0:7

63e minuut.
Manca geeft de bal voor. Koszaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszaliński passt de bal zonder na te denken. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Lobão Epidemia FC 0:8

68e minuut.
Bestry rent richting de bal. Balcerowicz onderschept slim de pass. Balcerowicz passt de bal zonder na te denken. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mozer rent richting de bal. Mozer geeft een hoge lob. Zavalený kopt de bal weg. Oltenescu heeft problemen om de bal te vangen. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Lobão Epidemia FC 0:9

71e minuut.
Melnichuk passt de bal in één keer door. Koszaliński heeft problemen om de bal te vangen. Koszaliński geeft een hoge lob. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Fortes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koszaliński met een snelle inworp. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Lobão Epidemia FC 0:10

78e minuut.
Marga probeert naar een medespeler te passen. Black rent richting de bal. Oltenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Lobão Epidemia FC 0:11

80e minuut.
Koszaliński rent richting de bal. Koszaliński speelt de bal door. Batıkan rent richting de bal. Batıkan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fortes de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Lobão Epidemia FC 0:12

88e minuut.
Koszaliński is nu in balbezit. Koszaliński geeft een hoge lob. Daar is Oltenescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balcerowicz rent richting de bal. Balcerowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klon bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan verovert de bal door een tackle van achteren. Batıkan passt de bal in één keer door. Koszaliński is nu in balbezit. Koszaliński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khayeraz F.C. 86%, Lobão Epidemia FC 14%.
Khayeraz F.C. - Lobão Epidemia FC 0:12