Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobão Epidemia FC Khayeraz F.C.
Normal Tactiek 4-1-4-1
62% Balbezit 38%
30% Spel op eigen helft 70%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 20.5
good Schieten average
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mozer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zavalený met de inworp. Klungelig pakt Batıkan de bal. Batıkan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Batıkan rent richting de bal. Klon verovert de bal door een tackle van achteren. Klon met een sublieme pass. Marga rent richting de bal. Marga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Koszaliński is nu in balbezit. Koszaliński probeert naar een medespeler te passen. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan onderschept slim de pass. Batıkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Koszaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszaliński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fortes de bal. Batıkan is nu in balbezit. Batıkan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zavalený bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavalený passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Batıkan de bal. Batıkan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - Khayeraz F.C. 1:0

22e minuut.
Koszaliński probeert naar een medespeler te passen. Melnichuk rent richting de bal. Melnichuk passt de bal in één keer door. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Melnichuk kopt de bal weg. Oltenescu heeft problemen om de bal te vangen. Fortes is nu in balbezit. Oltenescu onderschept slim de pass. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koszaliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Batıkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batıkan geeft een hoge lob. Fortes heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koszaliński zal de hoekschop nemen. Balcerowicz is nu in balbezit. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - Khayeraz F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobão Epidemia FC 32%, Khayeraz F.C. 68%.
Lobão Epidemia FC - Khayeraz F.C. 2:0

64e minuut.
Batıkan met een sublieme pass. Zavalený bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavalený speelt de bal door. Batıkan rent richting de bal. Batıkan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Black is nu in balbezit. Kostroun onderschept slim de pass. Kostroun speelt de bal door. Koszaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszaliński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fortes heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Oltenescu rent richting de bal. Batıkan is nu in balbezit. Batıkan speelt de bal door. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobão Epidemia FC 27%, Khayeraz F.C. 73%.
Lobão Epidemia FC - Khayeraz F.C. 2:0