Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caldeirelli F.C MaÁCre´S
Normal Tactiek 5-3C-1L-1
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 42
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 47.4
poor Schieten formidable
weak Passen solid
poor Verdedigen average


1e minuut.
Năstăsoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsoiu passt de bal met de wreef. Kielar met een sublieme pass. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Pérez Arrieta passt de bal in één keer door. Kielar rent richting de bal. Kielar passt de bal met de wreef. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ordoñez onderschept slim de pass. Ordoñez probeert naar een medespeler te passen. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai schiet op doel. Lopes Alcântara werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pinta Azul is nu in balbezit. Pinta Azul geeft een hoge lob. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai schiet op doel. Lopes Alcântara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - F.C MaÁCre´S 0:1

10e minuut.
Ouro Olímpico passt de bal zonder na te denken. Cacetada is nu in balbezit. Kurucsai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurucsai krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kurucsai passt de bal met de wreef. Pinta Azul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinta Azul geeft een hoge lob. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lopes Alcântara trapt de bal weg van het doel. Pérez Arrieta geeft de bal voor. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Lopes Alcântara werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Klungelig pakt Pérez Arrieta de bal. Britador bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Arrieta verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Arrieta geeft een lange en hoge pass. Kurucsai maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - F.C MaÁCre´S 0:2

16e minuut.
Lopes Alcântara probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ordoñez de bal. Ordoñez geeft de bal voor. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel. Lopes Alcântara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai verovert de bal door een tackle van achteren. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - F.C MaÁCre´S 0:3

26e minuut.
Ordoñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Britador begaat een overtreding. Ordoñez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ordoñez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - F.C MaÁCre´S 0:4

30e minuut.
Britador is nu in balbezit. Pérez Arrieta rent richting de bal. Pérez Arrieta passt de bal met de wreef. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Ordoñez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kurucsai de bal. Suarão bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - F.C MaÁCre´S 0:5

33e minuut.
Poças kan de bal niet met de borst controleren. Poças met een sublieme pass. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - F.C MaÁCre´S 0:6

36e minuut.
Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar geeft een hoge lob. Năstăsoiu geeft een lange en hoge pass. Kurucsai maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - F.C MaÁCre´S 0:7

38e minuut.
Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Suarão bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai verovert de bal door een tackle van achteren. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Lopes Alcântara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - F.C MaÁCre´S 0:8

40e minuut.
Kurucsai heeft problemen om de bal te vangen. Maya legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kurucsai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kurucsai zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lopes Alcântara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - F.C MaÁCre´S 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caldeirelli 83%, F.C MaÁCre´S 17%.
Caldeirelli - F.C MaÁCre´S 0:9

47e minuut.
Pérez Arrieta verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Arrieta met een sublieme pass. Daar is Kielar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kielar geeft een lange en hoge pass. Kurucsai springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - F.C MaÁCre´S 0:10

49e minuut.
Pérez Arrieta met een sublieme pass. Kielar heeft problemen om de bal te vangen. Kielar geeft de bal voor. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - F.C MaÁCre´S 0:11

50e minuut.
Ouro Olímpico speelt de bal door. Cacetada rent richting de bal. Kielar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kurucsai de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - F.C MaÁCre´S 0:12

52e minuut.
Daar is Ordoñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordoñez passt de bal zonder na te denken. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Suarão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - F.C MaÁCre´S 0:13

58e minuut.
Ordoñez verovert de bal door een tackle van achteren. Ordoñez speelt de bal door. Pérez Arrieta met een sublieme pass. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Lopes Alcântara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Năstăsoiu zal de hoekschop nemen. Kurucsai krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Britador rent richting de bal. Ordoñez rent richting de bal. Ordoñez passt de bal met de wreef. Kielar is nu in balbezit. Kielar geeft een hoge lob. Paal!

60e minuut.
Ordoñez heeft problemen om de bal te vangen. Britador rent richting de bal. Pinta Azul verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Arrieta rent richting de bal. Pérez Arrieta geeft een lange en hoge pass. Lopes Alcântara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Ordoñez passt de bal zonder na te denken. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu geeft een hoge lob. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - F.C MaÁCre´S 0:14

64e minuut.
Kurucsai met een sublieme pass. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu passt de bal met de wreef. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lopes Alcântara trapt de bal weg. Klungelig pakt Britador de bal. Pérez Arrieta rent richting de bal. Pérez Arrieta geeft een lange en hoge pass. Kurucsai krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - F.C MaÁCre´S 0:15

67e minuut.
Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar speelt de bal door. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Lopes Alcântara werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Ordoñez probeert naar een medespeler te passen. Quintanilha rent richting de bal. Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - F.C MaÁCre´S 0:16

72e minuut.
Năstăsoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pérez Arrieta geeft een lange en hoge pass. Suarão kan de bal niet met de borst controleren. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - F.C MaÁCre´S 0:17

73e minuut.
Britador verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Arrieta verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Arrieta speelt de bal door. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Suarão kopt de bal weg. Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez geeft de bal voor. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Lopes Alcântara trapt de bal weg van het doel. Ordoñez geeft een lange en hoge pass. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Lopes Alcântara bokst de bal weg.

77e minuut.
Năstăsoiu met een snelle inworp. Ordoñez geeft de bal voor. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - F.C MaÁCre´S 0:18

81e minuut.
Ordoñez passt de bal met de wreef. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu geeft een lange en hoge pass. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mota probeert de bal aan de voet te houden. Pérez Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Arrieta met een sublieme pass. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - F.C MaÁCre´S 0:19

86e minuut.
Kielar geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mota de bal onder controle te krijgen. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai schiet op doel. Suarão probeert de bal aan de voet te houden. Lopes Alcântara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Năstăsoiu zal de hoekschop nemen. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - F.C MaÁCre´S 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caldeirelli 88%, F.C MaÁCre´S 12%.
Caldeirelli - F.C MaÁCre´S 0:20