Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C MaÁCre´S Caldeirelli
5-3C-1L-1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
38 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 19.1
formidable Schieten poor
very good Passen poor
adequate Verdedigen poor


7e minuut.
Drumond verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Năstăsoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ordoñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordoñez geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Caldeirelli 1:0

8e minuut.
Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu geeft een hoge lob. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Caldeirelli 2:0

11e minuut.
Kielar is nu in balbezit. Kielar passt de bal zonder na te denken. Pérez Arrieta speelt de bal door. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pinta Azul is nu in balbezit. Pinta Azul met een sublieme pass. Daar is Drumond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstăsoiu geeft een lange en hoge pass. Daar is Quintanilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fanizza trapt de bal weg. Pérez Arrieta kopt de bal weg. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Lopes Alcântara bokst de bal weg.

18e minuut.
Kielar met een sublieme pass. Daar is Kurucsai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacetada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai verovert de bal door een tackle van achteren. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Klungelig pakt Maya de bal. Ordoñez rent richting de bal. Ordoñez geeft een lange en hoge pass. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Lopes Alcântara bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Caldeirelli 3:0

23e minuut.
Mota is nu in balbezit. Kielar verovert de bal door een tackle van achteren. Kielar probeert naar een medespeler te passen. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Caldeirelli 4:0

26e minuut.
Klungelig pakt Kielar de bal. Pérez Arrieta is nu in balbezit. Pérez Arrieta probeert naar een medespeler te passen. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kielar verovert de bal door een tackle van achteren. Kielar speelt de bal door. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Lopes Alcântara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Caldeirelli 5:0

30e minuut.
Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel. Quintanilha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu geeft een hoge lob. Lopes Alcântara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Caldeirelli 6:0

34e minuut.
Ordoñez is nu in balbezit. Klungelig pakt Năstăsoiu de bal. Năstăsoiu passt de bal in één keer door. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Britador verovert de bal door een tackle van achteren. Ordoñez geeft de bal voor. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Cacetada geeft een lange en hoge pass. Collor kopt de bal weg. Mota rent richting de bal. Kurucsai verovert de bal door een tackle van achteren. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Drumond passt de bal zonder na te denken. Ordoñez heeft problemen om de bal te vangen. Ordoñez met een sublieme pass. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

44e minuut.
Ordoñez passt de bal met de wreef. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu speelt de bal door. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C MaÁCre´S 25%, Caldeirelli 75%.
F.C MaÁCre´S - Caldeirelli 6:0

47e minuut.
Huerta probeert naar een medespeler te passen. Kielar rent richting de bal. Kielar met een sublieme pass. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Suarão rent richting de bal. Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Caldeirelli 7:0

52e minuut.
Năstăsoiu geeft de bal voor. Drumond probeert de bal aan de voet te houden. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Lopes Alcântara werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Ordoñez heeft problemen om de bal te vangen. Pinta Azul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Arrieta met een sublieme pass. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Klungelig pakt Pérez Arrieta de bal. Pérez Arrieta speelt de bal door. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Lopes Alcântara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Caldeirelli 8:0

62e minuut.
Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar passt de bal zonder na te denken. Maya speelt de bal door. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Năstăsoiu met een snelle inworp. Daar is Ordoñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordoñez geeft een hoge lob. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai schiet op doel. Lopes Alcântara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Drumond met een sublieme pass. Ordoñez rent richting de bal. Ordoñez geeft de bal voor. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Caldeirelli 9:0

67e minuut.
Daar is Kielar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kielar passt de bal zonder na te denken. Pérez Arrieta met een sublieme pass. Daar is Kurucsai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurucsai schiet op doel. Lopes Alcântara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Ordoñez probeert naar een medespeler te passen. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Caldeirelli 10:0

74e minuut.
Kurucsai passt de bal zonder na te denken. Ordoñez rent richting de bal. Ordoñez geeft een hoge lob. Cacetada is nu in balbezit. Cacetada passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pérez Arrieta met een sublieme pass. Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez passt de bal in één keer door. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Poças is nu in balbezit. Poças geeft de bal voor. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Lopes Alcântara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Caldeirelli 11:0

83e minuut.
Britador kopt de bal weg. Daar is Ordoñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordoñez geeft een lange en hoge pass. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Poças passt de bal met de wreef. Ordoñez rent richting de bal. Ordoñez passt de bal zonder na te denken. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - Caldeirelli 12:0

90e minuut.
Ordoñez met een sublieme pass. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu geeft een lange en hoge pass. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C MaÁCre´S 18%, Caldeirelli 82%.
F.C MaÁCre´S - Caldeirelli 12:0