Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NJR FC Los Comunas
Normal Tactiek Treino Meias 352
42% Balbezit 58%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 40.9
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Lelel passt de bal met de wreef. Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Betzold probeert naar een medespeler te passen. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ... Dreher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Jonak rent richting de bal. Jonak passt de bal met de wreef. Boileau is nu in balbezit. Boileau haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alckmin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Betzold met een sublieme pass. Jonak rent richting de bal. Jonak met een sublieme pass. Boileau rent richting de bal. Boileau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Zuhrić passt de bal in één keer door. Boileau rent richting de bal. Boileau probeert naar een medespeler te passen. Osuna heeft problemen om de bal te vangen. Osuna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Jonak is nu in balbezit. Boileau rent richting de bal. Jonak is nu in balbezit. Boileau is nu in balbezit. Boileau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lens rent richting de bal. Boileau verovert de bal door een tackle van achteren. Osuna is nu in balbezit. Boileau rent richting de bal. Boileau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dreher met een harde bal richting middenveld. Zuhrić probeert de bal met de borst te controleren. Zuhrić passt de bal zonder na te denken. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau draait met de bal, schiet en ... Dreher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osuna rent richting de bal. Osuna schiet op doel. Dreher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NJR FC - Los Comunas 0:1

16e minuut.
Lee onderschept slim de pass. Jones onderschept slim de pass. Jones met een sublieme pass. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NJR FC - Los Comunas 0:2

17e minuut.
Ivannisevich geeft een hoge lob. Klungelig pakt Osuna de bal. Alckmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna onderschept slim de pass. Osuna draait met de bal, schiet en ... Dreher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Osuna de bal. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NJR FC - Los Comunas 0:3

23e minuut.
Betzold is nu in balbezit. Betzold passt de bal zonder na te denken. Boileau is nu in balbezit. Osuna is nu in balbezit. Osuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NJR FC - Los Comunas 0:4

25e minuut.
Betzold is nu in balbezit. Betzold speelt de bal door. Osuna rent richting de bal. Osuna schiet op doel. Dreher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NJR FC - Los Comunas 0:5

32e minuut.
Betzold rent richting de bal. Betzold passt de bal zonder na te denken. Jones speelt de bal door. Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Betzold geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Betzold probeert de bal aan de voet te houden. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Betzold speelt de bal door. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jonak kopt de bal weg. Alckmin probeert naar een medespeler te passen. Colatusso rent richting de bal. Jonak rent richting de bal. Jonak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones onderschept slim de pass. Zuhrić speelt de bal door. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ... Dreher bokst de bal weg.

41e minuut.
Colatusso probeert naar een medespeler te passen. Lee is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jonak. Jonak krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Osuna passt de bal met de wreef. Lelel rent richting de bal. Lelel speelt de bal door. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Nicoletti de bal. Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna rent richting de bal. Osuna haalt uit met een fantastische trap. Betzold probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NJR FC - Los Comunas 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NJR FC 89%, Los Comunas 11%.
NJR FC - Los Comunas 0:6

48e minuut.
Lenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonak verovert de bal door een tackle van achteren. Jonak probeert naar een medespeler te passen. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Jonak met een sublieme pass. Betzold is nu in balbezit. Betzold passt de bal zonder na te denken. Boileau is nu in balbezit. Boileau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Canhoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelel verovert de bal door een tackle van achteren. Lelel geeft de bal voor. Osuna heeft problemen om de bal te vangen. Osuna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Betzold rent richting de bal. Betzold passt de bal in één keer door. Daar is Osuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osuna schiet op doel. Dreher werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Betzold rent richting de bal. Betzold passt de bal zonder na te denken. Osuna is nu in balbezit. Osuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NJR FC - Los Comunas 0:7

56e minuut.
Zuhrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuhrić geeft de bal voor. Osuna rent richting de bal. Osuna haalt uit met een fantastische trap. Dreher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Zuhrić kopt de bal weg. Daar is Boileau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonak speelt de bal door. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NJR FC - Los Comunas 0:8

61e minuut.
Canhoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Betzold verovert de bal door een tackle van achteren. Betzold passt de bal in één keer door. Osuna rent richting de bal. Osuna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones passt de bal met de wreef. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ... Dreher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NJR FC - Los Comunas 0:9

68e minuut.
Jones met een sublieme pass. Klungelig pakt Boileau de bal. Osuna rent richting de bal. Osuna haalt uit met een fantastische trap. Dreher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NJR FC - Los Comunas 0:10

75e minuut.
Betzold heeft problemen om de bal te vangen. Betzold passt de bal in één keer door. Osuna rent richting de bal. Osuna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Klungelig pakt Lelel de bal. Lelel passt de bal zonder na te denken. Jonak is nu in balbezit. Osuna rent richting de bal. Osuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NJR FC - Los Comunas 0:11

82e minuut.
Dreher probeert naar een medespeler te passen. Jones kopt de bal weg. Betzold probeert naar een medespeler te passen. Osuna rent richting de bal. Osuna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boileau is nu in balbezit. Boileau schiet op doel. Dreher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Nicoletti heeft problemen om de bal te vangen. Lelel geeft de bal voor. Lens heeft problemen om de bal te vangen. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau haalt uit met een fantastische trap. Dreher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Nicoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Betzold verovert de bal door een tackle van achteren. Betzold speelt de bal door. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NJR FC 89%, Los Comunas 11%.
NJR FC - Los Comunas 0:11