Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Comunas NJR FC
Treino Meias 352 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 18.4
very good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Żuczek geeft de bal voor. Canhoto is nu in balbezit. Canhoto speelt de bal door. Boileau is nu in balbezit. Boileau draait met de bal, schiet en ... Dreher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - NJR FC 1:0

5e minuut.
Jonak kan de bal niet met de borst controleren. Jonak met een sublieme pass. Daar is Lenzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau schiet op doel. Dreher bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Jones is nu in balbezit. Zuhrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuhrić passt de bal met de wreef. Boileau is nu in balbezit. Boileau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Betzold is nu in balbezit. Betzold passt de bal in één keer door. Boileau rent richting de bal. Osuna is nu in balbezit. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Osuna verovert de bal door een tackle van achteren. Betzold is nu in balbezit. Betzold passt de bal zonder na te denken. Boileau rent richting de bal. Boileau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Osuna rent richting de bal. Osuna passt de bal in één keer door. Betzold controleert de bal met de borst. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dreher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - NJR FC 2:0

21e minuut.
Jones is nu in balbezit. Jones speelt de bal door. Daar is Osuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boileau is nu in balbezit. Boileau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - NJR FC 3:0

23e minuut.
Canhoto is nu in balbezit. Betzold onderschept slim de pass. Betzold passt de bal met de wreef. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ... Dreher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Jones kopt de bal weg. Betzold rent richting de bal. Betzold geeft de bal voor. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Boileau heeft problemen om de bal te vangen. Belo rent richting de bal. Jonak rent richting de bal. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dreher trapt de bal weg van het doel. Żuczek rent richting de bal. Żuczek geeft de bal voor. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna draait met de bal, schiet en ... Dreher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Alckmin geeft een lange en hoge pass. Zuhrić kopt de bal weg. Osuna is nu in balbezit. Klungelig pakt Boileau de bal. Boileau schiet op doel. Dreher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Canhoto passt de bal met de wreef. Betzold is nu in balbezit. Betzold passt de bal met de wreef. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Osuna rent richting de bal. Osuna passt de bal zonder na te denken. Alckmin rent richting de bal. Boileau verovert de bal door een tackle van achteren. Boileau draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - NJR FC 4:0

37e minuut.
Lens geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Colatusso de bal onder controle te krijgen. Zuhrić probeert naar een medespeler te passen. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - NJR FC 5:0

42e minuut.
Byrt rent richting de bal. Byrt geeft de bal voor. Boileau kopt de bal weg. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - NJR FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Comunas 24%, NJR FC 76%.
Los Comunas - NJR FC 6:0

47e minuut.
Betzold onderschept slim de pass. Betzold speelt de bal door. Jonak probeert naar een medespeler te passen. Boileau rent richting de bal. Boileau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - NJR FC 7:0

49e minuut.
Żuczek geeft een lange en hoge pass. Boileau is nu in balbezit. Jonak is nu in balbezit. Boileau rent richting de bal. Boileau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Żuczek geeft de bal voor. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau passt de bal in één keer door. Osuna is nu in balbezit. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - NJR FC 8:0

54e minuut.
Jones passt de bal met de wreef. Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Betzold passt de bal zonder na te denken. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - NJR FC 9:0

61e minuut.
Zuhrić met een sublieme pass. Boileau rent richting de bal. Boileau passt de bal zonder na te denken. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonak onderschept slim de pass. Jonak probeert naar een medespeler te passen. Osuna rent richting de bal. Osuna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - NJR FC 10:0

69e minuut.
Ivannisevich geeft de bal voor. Daar is Lens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osuna is nu in balbezit. Osuna haalt uit met een fantastische trap. Dreher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - NJR FC 11:0

71e minuut.
Daar is Colatusso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivannisevich rent richting de bal. Ivannisevich geeft een lange en hoge pass. Osuna rent richting de bal. Osuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - NJR FC 12:0

78e minuut.
Żuczek met een snelle inworp. Osuna heeft problemen om de bal te vangen. Betzold is nu in balbezit. Betzold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - NJR FC 13:0

84e minuut.
Belo passt de bal in één keer door. Betzold probeert naar een medespeler te passen. Boileau rent richting de bal. Boileau draait met de bal, schiet en ... Dreher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Żuczek rent richting de bal. Żuczek geeft een lange en hoge pass. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau haalt uit met een fantastische trap. Dreher werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - NJR FC 14:0

87e minuut.
Inworp. Żuczek met de inworp. Betzold rent richting de bal. Betzold geeft een lange en hoge pass. Boileau krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Inworp. Żuczek met een snelle inworp. Belo speelt de bal door. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Jones kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Betzold de bal onder controle te krijgen. Betzold passt de bal met de wreef. Osuna rent richting de bal. Osuna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Comunas 12%, NJR FC 88%.
Los Comunas - NJR FC 14:0