Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobão Epidemia FC Eagles Football Club
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 20.8
good Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
weak Verdedigen weak


13e minuut.
Zavalený onderschept slim de pass. Zavalený geeft de bal voor. Oltenescu kopt de bal weg. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Acreano de bal. Batıkan is nu in balbezit. Batıkan passt de bal in één keer door. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Koszaliński heeft problemen om de bal te vangen. Koszaliński geeft een hoge lob. Zavalený speelt de bal door. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - Eagles Football Club 1:0

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Calderano de bal onder controle te krijgen. Zavalený rent richting de bal. Zavalený geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Galassi Amaral de bal. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - Eagles Football Club 2:0

25e minuut.
Galassi Amaral rent richting de bal. Oltenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oltenescu passt de bal zonder na te denken. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... Aprelino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Calderano probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - Eagles Football Club 3:0

29e minuut.
Melnichuk passt de bal met de wreef. Koszaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszaliński probeert naar een medespeler te passen. Batıkan rent richting de bal. Batıkan draait met de bal, schiet en ... Aprelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Zimmer probeert naar een medespeler te passen. Fontana speelt de bal door. Oltenescu rent richting de bal. Daar is Batıkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batıkan haalt uit met een fantastische trap. Aprelino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobão Epidemia FC 32%, Eagles Football Club 68%.
Lobão Epidemia FC - Eagles Football Club 3:0

50e minuut.
Oltenescu rent richting de bal. Quebrado rent richting de bal. Batıkan verovert de bal door een tackle van achteren. Batıkan draait met de bal, schiet en ... Calderano probeert de bal aan de voet te houden. Aprelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - Eagles Football Club 4:0

53e minuut.
Balcerowicz geeft de bal voor. Zimmer heeft problemen om de bal te vangen. Batıkan is nu in balbezit. Batıkan schiet op doel. Zimmer probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Kostroun met de inworp. Koszaliński is nu in balbezit. Koszaliński geeft een hoge lob. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Batıkan onderschept slim de pass. Batıkan probeert naar een medespeler te passen. Oltenescu probeert de bal met de borst te controleren. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Calderano de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Balcerowicz speelt de bal door. Galassi Amaral is nu in balbezit. Batıkan onderschept slim de pass. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - Eagles Football Club 5:0

78e minuut.
Zavalený speelt de bal door. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu passt de bal in één keer door. Batıkan rent richting de bal. Batıkan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Fontana geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dantas Bispo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Fonseca rent richting de bal. da Fonseca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zavalený bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavalený geeft een lange en hoge pass. Daar is Galassi Amaral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobão Epidemia FC 30%, Eagles Football Club 70%.
Lobão Epidemia FC - Eagles Football Club 5:0