Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Khayeraz F.C. Derivados F.C
4-1-4-1 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Grilo rent richting de bal. Marga onderschept slim de pass. Marga geeft een lange en hoge pass. Bestry rent richting de bal. Bestry geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klon speelt de bal door. Marga rent richting de bal. Marga passt de bal met de wreef. Bestry is nu in balbezit. Bestry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Diniz is nu in balbezit. Barros rent richting de bal. Barros probeert naar een medespeler te passen. Roncolho is nu in balbezit. Roncolho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Black bereikt de bal nog maar net als eerste. Black draait met de bal, schiet en ... Querubim bereikt de bal nog maar net als eerste. Black onderschept slim de pass. Black draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bestry passt de bal in één keer door. Marga rent richting de bal. Marga passt de bal met de wreef. Black bereikt de bal nog maar net als eerste. Black haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pinga geeft een lange en hoge pass. Querubim rent richting de bal. Black bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Derivados F.C 1:0

36e minuut.
Pinga kopt de bal weg. Daar is Bestry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marga is nu in balbezit. Marga schiet op doel. Querubim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pinga zal de hoekschop nemen. Paal! Mazaropi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Derivados F.C 2:0

40e minuut.
Pikachu is nu in balbezit. Bestry is nu in balbezit. Bestry probeert naar een medespeler te passen. Marga is nu in balbezit. Marga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Derivados F.C 3:0

43e minuut.
Pinga passt de bal met de wreef. Klon is nu in balbezit. Klon met een sublieme pass. Marga rent richting de bal. Marga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klon passt de bal zonder na te denken. Black rent richting de bal. Marga rent richting de bal. Marga draait met de bal, schiet en ... Querubim probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khayeraz F.C. 40%, Derivados F.C 60%.
Khayeraz F.C. - Derivados F.C 3:0

52e minuut.
Black rent richting de bal. Black met een sublieme pass. Marga is nu in balbezit. Marga draait met de bal, schiet en ... Mazaropi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khayeraz F.C. - Derivados F.C 4:0

60e minuut.
Ferreira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parnaíba komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khayeraz F.C. 50%, Derivados F.C 50%.
Khayeraz F.C. - Derivados F.C 4:0