Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Comunas Caldeirelli
Treino Meias 352 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
37 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 17.7
very good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Tcheco passt de bal zonder na te denken. Jones is nu in balbezit. Britador tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Britador krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Riponi heeft problemen om de bal te vangen. Tcheco is nu in balbezit. Riponi onderschept slim de pass. Riponi draait met de bal, schiet en ... Quintanilha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Caldeirelli 1:0

7e minuut.
Maya geeft de bal voor. Inworp. Lelel met een snelle inworp. Osuna is nu in balbezit. Osuna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Betzold probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drumond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumond speelt de bal door. Klungelig pakt Riponi de bal. Riponi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Caldeirelli 2:0

16e minuut.
Jonak geeft een lange en hoge pass. Osuna is nu in balbezit. Betzold is nu in balbezit. Betzold draait met de bal, schiet en ... Lopes Alcântara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Caldeirelli 3:0

21e minuut.
Jonak speelt de bal door. Riponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Caldeirelli 4:0

23e minuut.
Jonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonak passt de bal zonder na te denken. Osuna heeft problemen om de bal te vangen. Osuna schiet op doel. Lopes Alcântara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Caldeirelli 5:0

26e minuut.
Klungelig pakt Lelel de bal. Jones probeert naar een medespeler te passen. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna schiet op doel. Lopes Alcântara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Caldeirelli 6:0

33e minuut.
Lelel kopt de bal weg. Maya rent richting de bal. Maya met een sublieme pass. Riponi rent richting de bal. Riponi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Daar is Betzold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betzold probeert naar een medespeler te passen. Osuna is nu in balbezit. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Caldeirelli 7:0

35e minuut.
Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Riponi rent richting de bal. Osuna rent richting de bal. Osuna schiet op doel. Suarão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Caldeirelli 8:0

39e minuut.
Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna is nu in balbezit. Betzold met een sublieme pass. Riponi is nu in balbezit. Riponi draait met de bal, schiet en ... Lopes Alcântara bokst de bal weg. Lopes Alcântara speelt de bal door. Britador kopt de bal weg. Zuhrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuhrić geeft een hoge lob. Osuna is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Comunas 27%, Caldeirelli 73%.
Los Comunas - Caldeirelli 8:0

47e minuut.
Lelel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelel passt de bal met de wreef. Riponi rent richting de bal. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Quintanilha is nu in balbezit. Quintanilha geeft de bal voor. Lelel probeert naar een medespeler te passen. Jones rent richting de bal. Jones geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Riponi rent richting de bal. Riponi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Caldeirelli 9:0

55e minuut.
Jonak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zuhrić probeert naar een medespeler te passen. Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna is nu in balbezit. Osuna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Riponi rent richting de bal. Jonak is nu in balbezit. Jonak passt de bal zonder na te denken. Daar is Riponi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riponi draait met de bal, schiet en ... Lopes Alcântara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Caldeirelli 10:0

64e minuut.
Inworp. Zuhrić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jonak met een sublieme pass. Osuna is nu in balbezit. Osuna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Caldeirelli 11:0

64e minuut.
Britador met een sublieme pass. Daar is Ouro Olímpico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osuna onderschept slim de pass. Osuna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lopes Alcântara niet meer kan verder spelen. Kanu komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Lelel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelel met een sublieme pass. Betzold speelt de bal door. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Drumond kopt de bal weg. Lelel heeft problemen om de bal te vangen. Lelel met een sublieme pass. Osuna rent richting de bal. Osuna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is Betzold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betzold speelt de bal door. Osuna is nu in balbezit. Osuna haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Suarão de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Caldeirelli 12:0

74e minuut.
Osuna passt de bal met de wreef. Lelel rent richting de bal. Lelel passt de bal met de wreef. Betzold is nu in balbezit. Betzold schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna draait met de bal, schiet en ... Kanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Caldeirelli 13:0

80e minuut.
Zuhrić met een sublieme pass. Jonak is nu in balbezit. Jonak geeft de bal voor. Riponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riponi draait met de bal, schiet en ... Kanu bokst de bal weg.

82e minuut.
Beiçola verovert de bal door een tackle van achteren. Beiçola geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tcheco de bal onder controle te krijgen. Riponi is nu in balbezit. Riponi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Riponi probeert naar een medespeler te passen. Jonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Riponi rent richting de bal. Riponi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Caldeirelli 14:0

89e minuut.
Collor passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Riponi de bal. Tcheco rent richting de bal. Riponi onderschept slim de pass. Riponi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Comunas 17%, Caldeirelli 83%.
Los Comunas - Caldeirelli 14:0