Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caldeirelli Los Comunas
Normal Tactiek Treino Meias 352
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 41.8
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Ivannisevich geeft een lange en hoge pass. Jonak speelt de bal door. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Quintanilha de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jonak zal de hoekschop nemen. Suarão rent richting de bal. Paal!

8e minuut.
Lelel met een snelle inworp. Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Betzold geeft de bal voor. Osuna heeft problemen om de bal te vangen. Osuna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Betzold rent richting de bal. Lelel is nu in balbezit. Lelel met een sublieme pass. Osuna is nu in balbezit. Osuna schiet op doel. Lopes Alcântara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Jonak is nu in balbezit. Jonak passt de bal zonder na te denken. Collor rent richting de bal. Ivannisevich onderschept slim de pass. Ivannisevich geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Jones rent richting de bal. Betzold rent richting de bal. Betzold speelt de bal door. Osuna is nu in balbezit. Osuna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Quintanilha de bal. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osuna rent richting de bal. Osuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - Los Comunas 0:1

20e minuut.
Osuna rent richting de bal. Maya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osuna raakt geblesseerd tijdens het duel. Dumiok met een snel genomen vrije trap. Osuna springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lelel passt de bal zonder na te denken. Daar is Betzold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betzold met een sublieme pass. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau draait met de bal, schiet en ... Lopes Alcântara bokst de bal weg.

22e minuut.
Inworp. Jonak met een snelle inworp. Zuhrić speelt de bal door. Osuna rent richting de bal. Osuna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lelel passt de bal met de wreef. Betzold speelt de bal door. Boileau rent richting de bal. Boileau schiet op doel. Lopes Alcântara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - Los Comunas 0:2

27e minuut.
Jonak passt de bal met de wreef. Betzold rent richting de bal. Betzold passt de bal zonder na te denken. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Jonak de bal. Jonak passt de bal met de wreef. Betzold is nu in balbezit. Daar is Osuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lopes Alcântara trapt de bal weg van het doel. Lelel is nu in balbezit. Lelel passt de bal met de wreef. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jones geeft een lange en hoge pass. Boileau kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Betzold de bal onder controle te krijgen. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - Los Comunas 0:3

34e minuut.
Boileau geeft een lange en hoge pass. Jones is nu in balbezit. Jones probeert naar een medespeler te passen. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - Los Comunas 0:4

39e minuut.
Byrt heeft problemen om de bal te vangen. Jones is nu in balbezit. Jones geeft een hoge lob. Osuna is nu in balbezit. Osuna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Betzold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - Los Comunas 0:5

44e minuut.
Drumond heeft problemen om de bal te vangen. Betzold speelt de bal door. Quintanilha is nu in balbezit. Boileau verovert de bal door een tackle van achteren. Boileau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - Los Comunas 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caldeirelli 77%, Los Comunas 23%.
Caldeirelli - Los Comunas 0:6

46e minuut.
Osuna probeert naar een medespeler te passen. Boileau is nu in balbezit. Met opzet legt Mezenga zijn tegenspeler op de grond. Mezenga krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau haalt uit met een fantastische trap. Drumond heeft problemen om de bal te vangen. Osuna rent richting de bal. Osuna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Jonak probeert naar een medespeler te passen. Osuna is nu in balbezit. Betzold rent richting de bal. Betzold draait met de bal, schiet en ... Lopes Alcântara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - Los Comunas 0:7

55e minuut.
Zuhrić rent richting de bal. Zuhrić passt de bal zonder na te denken. Jonak met een sublieme pass. Boileau rent richting de bal. Boileau schiet op doel. Lopes Alcântara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Osuna kopt de bal weg. Cacetada rent richting de bal. Boileau is nu in balbezit. Boileau heeft problemen om de bal te vangen. Boileau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - Los Comunas 0:8

60e minuut.
Boileau passt de bal in één keer door. Zuhrić is nu in balbezit. Jonak speelt de bal door. Osuna rent richting de bal. Osuna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zuhrić rent richting de bal. Jonak is nu in balbezit. Jonak passt de bal zonder na te denken. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - Los Comunas 0:9

62e minuut.
Ouro Olímpico speelt de bal door. Mezenga heeft problemen om de bal te vangen. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - Los Comunas 0:10

65e minuut.
Klungelig pakt Osuna de bal. Betzold met een sublieme pass. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ... Lopes Alcântara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - Los Comunas 0:11

69e minuut.
Lelel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Battimo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Zuhrić onderschept slim de pass. Zuhrić met een sublieme pass. Betzold met een sublieme pass. Osuna heeft problemen om de bal te vangen. Osuna draait met de bal, schiet en ... Lopes Alcântara bokst de bal weg.

74e minuut.
Zuhrić probeert naar een medespeler te passen. Battimo is nu in balbezit. Battimo passt de bal in één keer door. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau schiet op doel. Lopes Alcântara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Osuna rent richting de bal. Osuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - Los Comunas 0:12

75e minuut.
Osuna verovert de bal door een tackle van achteren. Maya rent richting de bal. Osuna rent richting de bal. Boileau rent richting de bal. Boileau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - Los Comunas 0:13

77e minuut.
Tcheco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mota komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Maya heeft problemen om de bal te vangen. Jonak speelt de bal door. Betzold met een sublieme pass. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lopes Alcântara trapt de bal weg van het doel. Zuhrić met een sublieme pass. Klungelig pakt Osuna de bal. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Betzold geeft een lange en hoge pass. Quintanilha heeft problemen om de bal te vangen. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna draait met de bal, schiet en ... Lopes Alcântara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - Los Comunas 0:14

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Mota de bal onder controle te krijgen. Boileau onderschept slim de pass. Mota legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boileau raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Osuna neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - Los Comunas 0:15

85e minuut.
Mota rent richting de bal. Boileau onderschept slim de pass. Boileau passt de bal met de wreef. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Jones is nu in balbezit. Jones speelt de bal door. Battimo speelt de bal door. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - Los Comunas 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caldeirelli 72%, Los Comunas 28%.
Caldeirelli - Los Comunas 0:16