Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C MaÁCre´S NJR FC
5-3C-1L-1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
13% Spel op eigen helft 87%
34 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 18.3
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Inworp. Poças met de inworp. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu geeft een lange en hoge pass. Kurucsai maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

8e minuut.
Klungelig pakt Belo de bal. Pérez Arrieta is nu in balbezit. Pérez Arrieta geeft de bal voor. Kurucsai heeft problemen om de bal te vangen. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - NJR FC 1:0

12e minuut.
Ordoñez onderschept slim de pass. Ordoñez probeert naar een medespeler te passen. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel. Dreher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - NJR FC 2:0

15e minuut.
Poças probeert de bal aan de voet te houden. Pérez Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Arrieta passt de bal zonder na te denken. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel. Dreher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Dreher met een sublieme pass. Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez geeft een hoge lob. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Dreher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kurucsai kopt de bal weg. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu passt de bal met de wreef. Kurucsai heeft problemen om de bal te vangen. Kurucsai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Năstăsoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsoiu met een sublieme pass. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel. Dreher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - NJR FC 3:0

26e minuut.
Ordoñez speelt de bal door. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu speelt de bal door. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Dreher bokst de bal weg.

32e minuut.
Karpuzov rent richting de bal. Karpuzov geeft de bal voor. Klungelig pakt Lenzi de bal. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dreher trapt de bal weg van het doel. Ordoñez kopt de bal weg. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu speelt de bal door. Kurucsai is nu in balbezit. Dreher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Colatusso heeft problemen om de bal te vangen. Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar geeft een lange en hoge pass. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kurucsai de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - NJR FC 4:0

38e minuut.
Kuerten probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kurucsai de bal. Kurucsai schiet op doel. Dreher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - NJR FC 5:0

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dreher niet meer kan verder spelen. da Cuíca komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Pérez Arrieta passt de bal met de wreef. Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez probeert naar een medespeler te passen. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C MaÁCre´S 15%, NJR FC 85%.
F.C MaÁCre´S - NJR FC 5:0

47e minuut.
Kielar rent richting de bal. Kielar passt de bal in één keer door. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lens de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - NJR FC 6:0

49e minuut.
Pérez Arrieta passt de bal in één keer door. Kielar is nu in balbezit. Kielar passt de bal zonder na te denken. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Huerta is nu in balbezit. Huerta passt de bal met de wreef. Ordoñez met een sublieme pass. Năstăsoiu geeft een hoge lob. Kurucsai maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - NJR FC 7:0

57e minuut.
Pérez Arrieta rent richting de bal. Pérez Arrieta passt de bal zonder na te denken. Lens rent richting de bal. Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. da Cuíca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - NJR FC 8:0

58e minuut.
Kuerten is nu in balbezit. Kurucsai verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canhoto. Kurucsai raakt geblesseerd tijdens het duel. Ordoñez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pérez Arrieta heeft problemen om de bal te vangen. Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez geeft een lange en hoge pass. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lens rent richting de bal. Lens geeft een hoge lob. Pérez Arrieta kopt de bal weg. Ordoñez rent richting de bal. Ordoñez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Jaspe geeft een hoge lob. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu passt de bal in één keer door. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Pérez Arrieta speelt de bal door. Kielar is nu in balbezit. Kielar geeft een hoge lob. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
da Cuíca met een harde bal richting middenveld. Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar passt de bal in één keer door. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pérez Arrieta kopt de bal weg. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar geeft een hoge lob. Kurucsai controleert de bal met de borst. Kurucsai schiet op doel. da Cuíca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Lens geeft een lange en hoge pass. Kielar geeft een hoge lob. Lens heeft problemen om de bal te vangen. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kurucsai is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kielar zal de hoekschop nemen. Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez geeft een lange en hoge pass. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. da Cuíca probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Canhoto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Năstăsoiu met een snelle inworp. Pérez Arrieta controleert de bal met de borst. Pérez Arrieta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ordoñez rent richting de bal. Ordoñez geeft een hoge lob. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... da Cuíca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - NJR FC 9:0

88e minuut.
Lenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belo is nu in balbezit. Kielar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kielar krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Inworp. Karpuzov met de inworp. Kielar heeft problemen om de bal te vangen. Kielar geeft de bal voor. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C MaÁCre´S - NJR FC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C MaÁCre´S 11%, NJR FC 89%.
F.C MaÁCre´S - NJR FC 10:0