Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Sharks F.C. Golden Boys S.C.
Ataque Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 20.7
solid Schieten weak
weak Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Gregório verovert de bal door een tackle van achteren. Kalmarski is nu in balbezit. Kalmarski probeert naar een medespeler te passen. Vella bereikt de bal nog maar net als eerste. Vella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Richter met een snelle inworp. Nem rent richting de bal. Nem passt de bal met de wreef. Vella rent richting de bal. Vella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Marinho speelt de bal door. Kalmarski rent richting de bal. Kalmarski passt de bal met de wreef. Vella is nu in balbezit. Vella schiet op doel. Zulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vella neemt de hoekschop. Richter springt en kopt de bal. Medonho probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Marinho verovert de bal door een tackle van achteren. Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nem passt de bal in één keer door. Richter is nu in balbezit. Richter geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Richter is nu in balbezit. Richter met een sublieme pass. Gregório rent richting de bal. Tarvuzov verovert de bal door een tackle van achteren. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Golden Boys S.C. 1:0

30e minuut.
Geisel speelt de bal door. Vella rent richting de bal. Vella passt de bal in één keer door. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Golden Boys S.C. 2:0

32e minuut.
Fortes rent richting de bal. Fortes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vella met een snelle inworp. Geisel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ocieczek met een sublieme pass. Nem is nu in balbezit. Tarvuzov rent richting de bal. Vella bereikt de bal nog maar net als eerste. Vella schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Gregório heeft problemen om de bal te vangen. Naia is nu in balbezit. Tarvuzov onderschept slim de pass. Tarvuzov schiet op doel. Lorini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nem is nu in balbezit. Nem passt de bal in één keer door. Vella is nu in balbezit. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Golden Boys S.C. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sharks F.C. 37%, Golden Boys S.C. 63%.
Real Sharks F.C. - Golden Boys S.C. 3:0

46e minuut.
Fortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortes geeft de bal voor. Geisel kopt de bal weg. Daar is Tarvuzov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarvuzov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Geisel geeft een lange en hoge pass. Lorini heeft problemen om de bal te vangen. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov schiet op doel. Zulu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lorini heeft problemen om de bal te vangen. Naia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gregório is nu in balbezit. Geisel verovert de bal door een tackle van achteren. Geisel speelt de bal door. Vella heeft problemen om de bal te vangen. Vella haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tarvuzov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Golden Boys S.C. 4:0

59e minuut.
Nem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalmarski speelt de bal door. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap. Zulu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Golden Boys S.C. 5:0

77e minuut.
Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nem geeft de bal voor. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... Zulu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Golden Boys S.C. 6:0

80e minuut.
Geisel met een snelle inworp. Vella is nu in balbezit. Vella geeft een lange en hoge pass. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lorini trapt de bal weg. Geisel kopt de bal weg. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... Zulu bokst de bal weg.

83e minuut.
Ocieczek met een sublieme pass. Tarvuzov rent richting de bal. Vella met een sublieme pass. Richter rent richting de bal. Richter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Golden Boys S.C. 7:0

87e minuut.
Kalmarski verovert de bal door een tackle van achteren. Kalmarski probeert naar een medespeler te passen. Vella rent richting de bal. Vella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sharks F.C. 30%, Golden Boys S.C. 70%.
Real Sharks F.C. - Golden Boys S.C. 7:0