Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Boys S.C. Team Kelly
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Rattata met een sublieme pass. Fabri is nu in balbezit. Pedroni rent richting de bal. Fabri verovert de bal door een tackle van achteren. Fabri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pedroni speelt de bal door. Catatau met een sublieme pass. Fabri is nu in balbezit. Fabri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - Team Kelly 1:0

18e minuut.
Ribas rent richting de bal. Ribas passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rattata geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Catatau kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Venâncio onderschept slim de pass. Venâncio geeft een lange en hoge pass. Lorini rent richting de bal. Petry onderschept slim de pass. Petry schiet op doel. Paal! Zulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Boys S.C. 43%, Team Kelly 57%.
Golden Boys S.C. - Team Kelly 1:0

56e minuut.
Gregório rent richting de bal. Penadinho verovert de bal door een tackle van achteren. Penadinho passt de bal in één keer door. Petry rent richting de bal. Petry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Golden Boys S.C. - Team Kelly 1:1

64e minuut.
Petry passt de bal met de wreef. Penadinho is nu in balbezit. Naia verovert de bal door een tackle van achteren. Pedroni is nu in balbezit. Pedroni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Fortes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alencar met een snelle inworp. Petry rent richting de bal. Petry schiet op doel. Zulu bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Boys S.C. 43%, Team Kelly 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Golden Boys S.C. - Team Kelly 1:1