Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
E.C. Tambaú F. C. Athletico Itu
523 Tactiek Avante
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
24.7 gemiddelde waardering 31.5
slecht Schieten goed
slecht Passen zwak
matig Verdedigen slecht


18e minuut.
Sigurjónsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigurjónsson passt de bal zonder na te denken. Turina speelt de bal door. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak haalt uit met een fantastische trap. Paal! Herzog kopt de bal weg. Boa Morte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turina rent richting de bal. Turina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Molak onderschept slim de pass. Molak probeert naar een medespeler te passen. Turina rent richting de bal. Turina draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pena de bal onder controle te krijgen. Rainato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Płatek rent richting de bal. Płatek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Tambaú - F. C. Athletico Itu 0:1

35e minuut.
Daar is Herzog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płatek is nu in balbezit. Turina is nu in balbezit. Turina schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pena de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sigurjónsson rent richting de bal. Sigurjónsson geeft de bal voor. Daar is Płatek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płatek draait met de bal, schiet en ... Ciqueira onderschept slim de pass. Rainato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E.C. Tambaú 56%, F. C. Athletico Itu 44%.
E.C. Tambaú - F. C. Athletico Itu 0:1

48e minuut.
Maggiolli met een sublieme pass. Amassado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amassado passt de bal met de wreef. Boa Morte is nu in balbezit. Boa Morte passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Canabrava onderschept slim de pass. Canabrava passt de bal zonder na te denken. Pena is nu in balbezit. Płatek onderschept slim de pass. Płatek schiet op doel. Rainato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Płatek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mossoró met een sublieme pass. Płatek is nu in balbezit. Płatek draait met de bal, schiet en ... Rainato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Tambaú - F. C. Athletico Itu 0:2

55e minuut.
Boa Morte passt de bal zonder na te denken. Płatek rent richting de bal. Płatek passt de bal in één keer door. Turina rent richting de bal. Turina schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Canabrava is nu in balbezit. Brauner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canabrava raakt geblesseerd tijdens het duel. Canabrava zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Turina onderschept slim de pass. Turina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sigurjónsson met een snelle inworp. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak met een sublieme pass. Turina bereikt de bal nog maar net als eerste. Turina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mossoró probeert naar een medespeler te passen. Płatek rent richting de bal. Płatek speelt de bal door. Turina bereikt de bal nog maar net als eerste. Turina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
E.C. Tambaú - F. C. Athletico Itu 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E.C. Tambaú 59%, F. C. Athletico Itu 41%.
E.C. Tambaú - F. C. Athletico Itu 0:3