Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dindin Futebol Clube F. C. Athletico Itu
442 Básica Tactiek Avante
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 11
36.3 gemiddelde waardering 38.5
adequate Schieten good
poor Passen adequate
average Verdedigen adequate


9e minuut.
Delarue probeert naar een medespeler te passen. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar geeft de bal voor. Ateşçi heeft problemen om de bal te vangen. Ateşçi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Acuña passt de bal met de wreef. Maleczek rent richting de bal. Maleczek geeft de bal voor. Jerez rent richting de bal. Jerez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - F. C. Athletico Itu 1:0

19e minuut.
Abraham probeert naar een medespeler te passen. Sigurjónsson is nu in balbezit. Sigurjónsson passt de bal in één keer door. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete schiet op doel. Juźwiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Płatek rent richting de bal. Płatek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dindin Futebol Clube - F. C. Athletico Itu 1:1

30e minuut.
Carcalete raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Molak komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Mezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo is nu in balbezit. Sigurjónsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sigurjónsson krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Sigurjónsson speelt de bal door. Kostoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Płatek. Płatek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 53%, F. C. Athletico Itu 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dindin Futebol Clube - F. C. Athletico Itu 1:1

53e minuut.
Sinanagić speelt de bal door. Sigurjónsson is nu in balbezit. Sigurjónsson passt de bal in één keer door. Turina rent richting de bal. Turina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Kostoulas de bal onder controle te krijgen. Abraham met een sublieme pass. Płatek is nu in balbezit. Płatek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Abraham is nu in balbezit. Płatek rent richting de bal. Klungelig pakt Płatek de bal. Płatek schiet op doel. Juźwiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Hoàng Nghị de bal onder controle te krijgen. Jerez is nu in balbezit. Sigurjónsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sigurjónsson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

66e minuut.
Jerez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Espejo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kostoulas rent richting de bal. Kostoulas met een sublieme pass. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez haalt uit met een fantastische trap. Aguiar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Prasnal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham probeert naar een medespeler te passen. Płatek is nu in balbezit. Płatek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Espejo passt de bal zonder na te denken. Kostoulas is nu in balbezit. Kostoulas probeert naar een medespeler te passen. Jerez rent richting de bal. Jerez draait met de bal, schiet en ... Aguiar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 37%, F. C. Athletico Itu 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dindin Futebol Clube - F. C. Athletico Itu 1:1